Yllätit minut taas täydellisesti!!!! Lähettämässäsi e-kortissa kyllä vihjaisit, että ylläriä olisi tulossa, mutta ajattelin sinun vihjaavan syyskuun paketista! Ja ensimmäisenä ajatuksena kuoren nähtyäni olikin, että "voivoi nyt on mennyt Peikon Lehdellä päivät sekaisin ja syyskuun paketti tullutkin pantua pari päivää liian aikaisin postiin!" Mutta ei --- ihana kortti paljasti että olit päättänyt ihan oikeasti yllättää minut jälleen kerran tässä kuussa... Enhän minä ole tällaista hemmottelua ansainnut ollenkaan...

Niin ihania juttuja oli paketti taas tulvillaan... atc-korttipohjia (alkoivatkin olla vähissä...hih!), ihania enkelikiiltokuvia ja vintage-kuvia iso läjä, suloisia 3-d kuvia, kerta kaikkisen upeaa punaista paperia, romanttista nauhaa, todella upea kangastarra-arkki (tämä säilynee kaapissa tovin, että saan vaan ihailla päivittäin, kunnes joskus ehkä raskin käyttää...on se niin kaunista!) ja kaiken kruunasi ihana kortti ja ihan vain minua varten ajatuksella koristeltu muistikirja! Olet kyllä ajatustenlukija kun noin upean paketin olit taas minulle kasannut, meinaa ihan itku päästä kun tämmönen herkkis olen... nyyh! Kiitoksia aivan kamalasti!

 

 

Image Hosted by ImageShack.us

Eivätpä meinanneet edes kuvaan mahtua kaikki, niin runsas oli lähetys... On se niin ihanaa, kun näin muistetaan ja hyvän annetaan kiertää...nyyh!

Niin ja ihanasti oli taas Peikon Lehden runosuoni kukkinut, mutta en valitettavasti tohdi tekstiä ilman hänen lupaansa julkaista...

Jos siis ihanainen Peikon Lehti annat luvan, julkaisisin mielelläni myös ne ihanat runoelmasi täällä blogissani! Pahoitteluni myös etten ehtinyt aiemmin tätä postausta tekemään, mutta iltapäivä meni täysin vain ihaillessa tuota paketin sisältöä ja sitten olikin kello yhtäkkiä yhdeksän ja täytyi siirtyä sohvalle katsomaan saako Meredith oman McDreamynsä takaisin... Ja hyvältä näyttää toistaiseksi! Hih!

Kauniita unia ja enkelten kuvia! Varsinkin sinulle ihanin Say! <3