Maanantaina ja tiistaina kävimme poikani kanssa Rovaniemllä Napapiirillä Joulupukkia katsomassa! Siellä Napapiirin Pajakylässä ja Joulupukin Kammarissa käydessä tulee niin ihanan jouluinen olo vaikka keskellä kesää! Joululaulut soi ja joka puolella toinen toistaan kauniimpia koristeita! Eikä meneillään ollut Joulupukin Kammarin remonttikaan joulutunnelmointia pahemmin haitannut! Poika jutteli reippaasti Joulupukin  kanssa ja hieno kuvakin saatiin ostettua:

Image Hosted by ImageShack.us

Tulipas sitten itselläkin jouluhurmoksessa osteltua sellainen määrä erilaisia joulukoristeita, että tänä vuonna täytyy vissiin hankkia 5 metrinen joulukuusi, jotta kaikki ihanuudet kuuseen mahtuvat! Tätä voi tietysti pikkaisen haitata se tosiasia, että huonekorkeutemme alakerrassa on vain rapeat 3 metriä! Mutta ei hätää, voisihan se ukko sahata reiän kattoon, niin saisi sitten kuusta ihailla yläkerrassakin nukkumaan mennessä! Tosin yläkertakin on vielä toistaiseksi niin keskeneräinen, että siellä ihailisivat tällä haavaa kuusta vain rakennuspölystä syntyneet villakoirat...

Kassit täynnä koristeita sieltä tosiaan kotiin palattiin ja tässäpä se ehdoton helmi:

Image Hosted by ImageShack.us

Eli ihana soittorasia tuossa posliinisessa alaosassa, joka soittaa yhtä kauneimmista joululauluista mitä tiedän "Talven ihmemaa" (Winter Wonderland)! Nuo lasipallon sisällä leijailevat "hologrammi" lumihiutaleet on kans aivan ihania, mutta kuvaaminen ei valitettavasti onnistunut niiden leijaillessa, kun heijastuivat liikaa kameraan! Tätä ihanuutta meillä on nyt sitten soiteltu joka ilta joululahjoja väkerrettäessa...

En ole siis tumput suorana ollut viime aikoina, vaikka täällä en mitään ole juuri julkaissutkaan! En vaan tohdi noita joululahjatekeleitä kuvata, kun lahjojen tulevat saajatkin saattavat täällä blogissani vierailla!

Atc-kortteja sentään olen jokusen saanut valmiiksi, vaikka ilmeisesti Rovaniemen reissusta tarttui mahatauti mukaan! Nyt voidaan pojan kanssa hyvin, mutta ukko makaa tuolla sängyn pohjalla ja täytynee alkaa keittämään sille mustikkasoppaa, joten niita atc-kortteja sitten myöhemmin viikonlopun mittaan!