Nyt on virallisesti kyllä meille tullut 3-vuoden uhmaikä, mikä ilmeisesti tarkoittaa nyt parin illan perusteella jatkossakin sitä, että iltapuuhiin kuluu jatkossakin kolmisen tuntia sen aiemman puolituntisen sijaan! Asiaan kuuluu lakisääteisesti huutaa, kiukutella ja sinnitellä äidille ainakin 30 min. jokaisen seuraavan iltatoimen välillä: iltapesu, yöpuvun pukeminen, iltapala, hampaiden pesu, iltasatu ja varsinainen nukahtaminen! Ja sanovat vielä, että näitä uhmia tulee sitten aina parittomina vuosina aina murrosikään saakka, että saas nyt nähdä kuinka meikäläisen hermot kestää... on meinaan tainnut tulla poika äitiinsä... ainakin peräänantamattomuudessaan. Sillä ja tietysti suomalaisella sisulla mennään vaikka läpi harmaan kiven!!! 

Mutta toisaalta vaikka tuntuu, että pää räjähtää välillä, niin kyllä ne viimeiset sanat mitä pojan suusta tuli ennen nukkumaanmenoa taas, saa sydämen hypähtämään lämpimästi rinnassa: "Hyvää yötä! Kiitos kaikesta! Kiitos äitistä!" <3 <3 <3

No mutta nyt niitä lupaamiani uusia atc-kortteja (kuvat tulee perästä pikkuhiljaa kun nyt takuilee vähän kuvien laitto...):

"It´s your Day" (vaihdettu Oliverialle)

Image Hosted by ImageShack.us

"Kiss the Bride" (vaihdettu Oliverialle)

Image Hosted by ImageShack.us

"Twinnies 1 & 2"

Image Hosted by ImageShack.us

 

Muutama kortti lisääkin löytyy, mutta laitan ne sitten huomenna, jos vaikka sitten ei näin takkuaisi...

EDIT 1.10.2007 klo 1.02

Luovutan tältä erää noiden kuvien suhteen... kuvia siis vasta huomenna, jos luoja suo...

EDIT 1.10.2007 klo 10.56

Kuvat lisätty viimein