Vaihdettiin jokin aika sitten (taisi jo viikko vierähtää näiden saamisesta...) Pamin kanssa! Tässäpä ikiihanat "Rouva Sofia" ja "Best Friends" :

Image Hosted by ImageShack.us

Iso kiitos Pamille vaihdosta (ja ihanista kukkasista! Tykkään kamalasti!) ja pahoittelut etten ole aiemmin ehtinyt niitä täällä julkaista!

Toiset vaihtarit saapuivat Pikkuhelistimeltä tänään!!! Tässäpä "Hän on niin viehättävä" ja "Hello" sekä ihana kuori jonka sisälle nämä ihanuudet oli pakattu:

Image Hosted by ImageShack.us

Tuohon "Hello" korttiin syntyi heti vahva tunneside... uskokaa tai älkää mutta tuli tismalleen samanlaiseen ja samanväriseen puhelimeen löpistyä vielä teinivuosina tuntikaudet! Silloin se välillä hävettikin että meillä oli tuollainen veivattava kun muilla oli hienot "näppäinpuhelimet"! Nyt kuitenkin haikeana äidiltä kyselin olisiko puhelin vielä tallella... eikä ollut! :( Mutta onneksi minulla on edes tämä ihana kortti! Kiitos siis vaihdosta Pikkuhelistimelle myös!

Tänään saapui myös muuta postia, joita en nyt voinut kuvata kameran ollessa taas kerran hukassa jossain laatikkomeren seassa kai... eivätkä ne mahtuneet skanneriinkaan... :(  Postissa kuitenkin saapui rapakon takaa kuori, joka sisälsi ihania vintageaiheisia askartelujuttuja ja myös Ihanitsen leimasinkuvavaihdon kuori saapui tänään! En meinannut housuissani pysyä kun noita kuoria aukasin! Ihania leimasinkuvia ja niin ihanan erilaisia omiin leimasimiin verrattuna, että heti iski innostus alkaa niistä jotain vääntämään ja nyt ovatkin korttiprojektit tuolla pöydällä levällään... ja sinne palaan nyt vielä tunniksi kunnes limput saa ottaa uunista! (Ja kyllä, meillä leivotaan yölläkin!!!! ;D)