Ihana Arja!!!!

Sain tänään häneltä taas kerran upeaa postia! Tällä kertaa paketti sisälsi sen suuren paljastuksen, vaikkakin aloin vahvasti epäillä häntä saykseni edellisen paketin jälkeen...Hih!

Tässäpä ihana paketti;

Image Hosted by ImageShack.us

Hienoja koristeellisia papereita, Petjalle autot-tarroja, Novita Tango Fani, ihana vintageaiheinen kortti ja tuunattu aski, joka sisälsi Arjan itsetekemän hienon kännykkäkorun, joka sai jo kovasti kehuja!

Ja taas oli jotain niin uskomatonta tuon Tango Fanin kanssa, kun juuri viikonloppuna kiersin meidän marketeista sitä etsimässä neulottavia tonttulakkeja varten (aattelin siihen reunaan "karvaksi") eikä mistään löytynyt... juuri olin sitä laittamassa Helsingin reissun ostoslistalle, kun putkahtikin tämä postissa! Siis uskomatonta, miten on Arja minun ajatuksiani lukenut... Nyt onkin sitten kiva junassa kutoa ja lähettää lämpöisiä ajatuksia Arjalle tämän meidän telepaattisen yhteytemme kautta!

Arja on ollut kyllä aivan ihana say, ja meidän ystävyys jatkuu kyllä varmasti yli sayn aikarajojenkin jos se vaan minusta on kiinni!

LÄMMIN KIITOS ARJA! OLET AJATUKSISSANI! <3 <3 <3