Kotiin ollaan siis palattu! Itseasiassa jo torstaina, mutta vuodatus ja/tai koneeni takkuilee taas niin että lukuisista yrityksistä huolimatta ei meinaa blogin päivitys onnistua! Toivotaan siis, että tämä yritys onnistuisi...

Reissu oli antoisa monin puolin;

1.) sain levätä kun pojalla riitti hoitajia ja peräänkatsojia

2.) sain vaihteeksi aikuistakin keskusteluseuraa (mies kun ei ehdi paria sanaa enempää päivässä vaihtamaan kanssani töiltä ja remontilta)

3.) sain taas uusia askartelu- ja käsityömatskuja, joista viikonloppuna onkin jo syntynyt yhtä sun toista pukinkonttiin ja myös Tuulian joulukalenteriprojektiin

4.) sain ensimmäiset "kasvot" nettiystävälle eli Puksipuulle, jonka kanssa olen pari kertaa vaihdellut atc-kortteja! Kiitos Puksipuulle tapaamisesta ja virkistävästä seurasta! Minulla ainakin oli oikein mukavaa ja olisi kiva ottaa uusiksi, kun taas sinnepäin tulen! ;)

Elikkäs tosi kiva reissu oli! Ja nyt jaksaa taas puurtaa jouluun saakka... ;)

Kunhan alkaa taas pelittää hommat, niin postausta olisi tulossa Puksipuun ja minun viimeisimmästä atc-vaihdosta ja muutamasta käsityöprojektista, jotka jääneet aikaisemmin tässä syksyllä esittelemättä. Joulukorttien tehtailu on edelleen kesken, joten niistä laitan yhteiskuvan vasta sitten kun saan valmiiksi kaikki! Nyt on tosiaan keskityttävä ensin joulukorttitilaukseen ja Tuulian kalenteriin!

Piparintuoksuista joulunodotusta kaikille!

(kyllä! täällä keitellään jo ensimmäistä piparitaikinaa... iski niin hirveä piparinhimo, ettei muuta voinut! Hih!)