Tuulia haastoi minut ja haaste menee näin:

Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

Ulkona on sen verran pimeää että ikkunanäkymien (yees, mulla on kaksi ikkunaa molemmin puolin) saa jäädä huomiseen! Kaiken lisäksi ikkunat ovat remontin myötä niin pölyyntyneet tuolta välistä, että taidan ottaa kuvat ulkoa.

Mutta tässäpä minun työ-/bloggauspisteeni sekä sisältä että ulkoa:

 

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Elikkäs tuollaisen "elämäänähneen" (eli poika ajoi leluautollaan palasiksi vasemmanpuoleisen oven alareunan koristeen) antiikkikaapin sisään kätkeytyy minun "alttarini" eli tietokone, jolla sekä teen töitä että bloggaan! Ja tässä nyt kyllä on hieman selittelyn makua, mutta ihan oikeasti työpisteeni ei yleensä ole ihan noin sotkuinen, mutta viime aikoina on niin kiirettä pitänyt että järjestyksenpito on jäänyt toissijaiseksi!

Mutta tässä kaapissa siis "asustan" ainakin kunnes remontti on täysin valmis! Saas nähdä jääkö kone silti alakertaan, mutta ainakin kaapin toisen puolen (kuvassa näkyy vain puolet) sisältö eli askartelukamppeet ja langat siirtyvät yläkerran askartelu-/käsityöhuoneeseen kunhan kaikki on valmista!

Kiitos Tuulialle kivasta haasteesta!

Minä haastan vuorostani Lauran ja uusimman atc-vaihtokaverini Pikkuhelistimen!