Unohtui tuosta edellisestä postauksesta pari juttua...

Eli eilen olin aivan innoissani, kun sain vihdoin käsiini liput Nightwishin Levin keikalle 8.12.2007!!!! Meitä on 3 tyttökaverin kimppa joka ollaan lapsuudesta lähtien tiivisti pidetty yhteyttä toisiimme, mutta yhdessä juhliminen ei ole onnistunut sitten vuoden 2003! Siis vuoronperään on aina joku ollut raskaana tai imettänyt täysillä! No nyt me sitten pannaan elämä risaseksi ja lähdetään porukalla Nightwishin keikalle!!! Hyvissä ajoin ollaan liikkeellä suunnitteluissa, mutta tuleepahan järjestettyä lapsenlikat ajoissa!!!! ;)

Toinen asia mistä olen innoissani, niin on tuleva Helsingin reissu! Elikkäs suunnitelmat vähän muuttui, mutta tulevana lauantaiaamuna ois tarkoitus olla Helsingistä! Siinä sitten liikutaan viikon päivät Uudenmaan alueeella sukuloimassa ja kavereja tapaillaa ja sitten tietysti tehdään jouluostoksia ja erityisesti jouluaskarteluostoksia... Siispä pyydänkin Teitä rakkaat blogini lukijat antamaan vinkkejä hyvistä ostopaikoista! Mielellään kävelymatkan päässä Kampista, kun en tunne kaupunkia mitenkään kovin hyvin, mitä nyt 2-3 kertaa vuodessa tulee siellä päin käytyä! Tai sitten ratikkaohjeita tai vastaavia mukaan!

Sinooperit, Tiimarit ja Sinellit tiedänkin jo ennestään ja ne ei kauheasti kiinnosta, kun valikoimat on ennestään tuttuja! Sen sijaan jos tiedät jotain pienempiä putiikkeja, niin ilmoita ihmeessä! Kiinnostaa sekä askartelu- että käsityöliikkeet! Lisäksi kiinnostaisi maalaisromanttista sisustustavaraa myyvät liikkeet!

Elikkäs auttakaapa shoppaholistia nyt pääsemään tuskistaan ja rahoistaan eroon!