Sain saylta taas ihanaa jouluista postia tänään! Nyt on kuitenkin tilanne se että viimeiset pari tuntia mulla on kuume noussut nousemistaan, enkä voi kovin rappoisesti... :(

Edit 12.10.2007 klo 14:53

Tuntui olevan vain vilustumista tuo minun eilinen kuume, kun aamun vielä lepäilin niin nyt on olo taas ihan reipas ja virtaa täynnä! Pitääpäs muistaa se pipo päähän, kun nuo syysviimat on vähän petollisia!

Tässäpä kuva eilisestä ihanasta say-paketistani:

Image Hosted by ImageShack.us

Ihania jouluisia papereita,valkoista kuitupaperia iso arkki, jouluisia servettejä, "Hyvää Joulua"-ääriviivatarroja, mahtava arkillinen jouluisia vellum-tarroja, jouluisia vintage-leikekuvia, pussillinen ihania nappeja ja niittejä, iso kasa supersuloisia leimakuvia, doodlebugilla kohokuvioituja papereita, muumiheijastin Petja-pojalle (pantiin jo haalariin ja kyllä oli poika ylpeä heijastimesta!), partyliten ihanan tuoksuisia tuikkuja ja lopuksi upea kortti! Siis aivan VALTAVA ja UPEA paketti taas! Harmitti vietävästi se kuumeen nousu eilen, mutta tänään näistä kyllä aletaan jotain taas väkertämään! Kiitos saylle taas, olet kyllä aivan upea ihminen, kun näin minua jaksat muistaa! Tämä anteliaisuutesi kyllä "kostetaan", kunhan selvitän kuka olet!

Ja niin... luulin jo leimakuvien ja saamieni vihjeiden perusteella selvittäneeni sayni henkilöllisyyden, mutta metsään meni...:( Mutta salapoliisin työ yhä käynnissä... vielä ei kuitenkaan sayni paljastanut kuka on, mutta kyllä minä sen vielä selvitän... Oleppas siis varuillasi Peikon Lehti! ;)

Koetan kuitenkin huomenna raportoida enemmän ihanasta paketista ja myös Oliverialta ja Tuuliaalta tulleista posteista, jos vaikka kunnon yöunet auttaisivat tähän tautiin ensin!