Parin tunnin sisällä pitäisi hypätä bussiin, joka vie Rovaniemelle ja sieltä yöjunana Helsinkiin! Innolla ootan taas tätä varmaankin aika shoppailupainotteista reissua, toki muutakin on suunnitelmissa, mutta ostoslistasta tuli näin joulun alla melko pitkä.... Kehtaanko edes sanoa, mutta A4 kokoinen arkki tuli kauppalistalle kokoa! Tosin siinä on tietysti jaoteltu ostettavat tavarat useampaan ryhmään; osteltavat askartelutavarat, joululahjat ja jos-nyt-sattuu-löytymään -tavarat!

Elikkäs jäitte varmaan ihmettelemään tuota, jos-nyt-sattuu-löytymään -osastoa... No minähän täällä tuppykylässä joudun pitämään pientä punaista kirjaa kaikenlaisesta tavarasta mitä täältä ei saa ja jolle oisi tarvetta... Välillä löytyy nettikaupoistakin, mutta jotkut tavarat ovat olleet tuolla listalla jo useamman vuoden! Kuten esimerkiksi kahvinkeitin... meillä on väliaikaisratkaisuksi ostettu halpa tusinakeitin, mutta edellisen keittimen hajottua en ole vielä unelmieni keitintä bongannut! Ja siis tämä unelmien kahvinkeitinhän tulisi kattaa seuraavat kriteerit: 1) tulee olla kauniisti vintage- tai retrotyylillä muotoiltu 2) väriltään vanilja tai kirkas punainen 3) tulee keittää erinomaista kahvia! Ja siis esim. Kitchen Aid valmistaa ihania retrokeittimiä, mutta vaan siis niitä espresso-keittimiä! Mutta siis sen tyylistä tavallista keitintä on haettu jo muutama vuosi, mutta ei taida tätä minun "unelmieni keitintä" ainakaan vielä edes olla olemassa! Hyvähän sitä silloin on hakea! ;)

No takaisin asiaan siis... tosiaan lista siis sisältää tuollaisiakin juttuja, joita ei välttämättä siis edes ole olemassa mutta kun täältä "kyliltä" pääsee "ishon kaupunkhin" niin pittäähän se olla puutelistat matkassa kaiken varalta!

Jos jolla kulla tulee akuuttia asiaan, niin minut tavoittaa meilitse parhaiten osoitteesta piiata@yahoo.com! Monilla teistä on minun Soneran meiliosoitekin, mutta sitä en siis pysty lukemaan kuin kotikoneelta!

Kuvaa en itestäni löytänyt koneelta ainakaan tähän hätään, mutta jos jossain kaupassa tulee "kurvikas" persjalkanen emäntä vastaan, joka puhhuu vahvasti hoon päältä niin se saattaapi olla sitten meikäläinen... joten hihasta saa tulla vetämään!!! Aika epätodennäköiseltähän sattumalta törmääminen näin etukäteen ajateltuna tuntuu, mutta kokemusten perusteella Suomi on loppujen lopuksi hyvin pieni maa...

Koettakaahan askarrella, ommella, kutoa, virkata ja vähän lätistäkin kaikkea kivaa blogeihinne, niin mie tulen lueskelemhan kunhan kottiudun! Ja käykää sillä välin kirjottelemassa tuonne ystävänikirjaan kanssa!

Se on moro nyt!

PS: Jos joku sattuu tuollaisen minun unelmien kahvinkeittimen bongaamaan, niin laittaa sitten viestiä mulle päin! "Löytöpalkkio" on luvassa!  

PSS: Tunnustan! Olen Tilda-addikti! Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket