Pienten Ilojen Kalenterissa parinani on Tuulia ja häneltä sain aivan älyttömän ihanan kalenterin tänään postissa! Katsokaas vaikka:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ja vielä muutamia lähikuvia:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Yksityiskohdat eivät tule edukseen noissa kuvissa, mutta koetan ottaa luonnonvalossa parempia kunhan saan tuon "alttarin" parempaan järjestykseen ja kalenterin luukut hienommin esille! Olin varannut jo tuon punaisen korin paketteja vartena aiemmin, mutta Tuulia yllättikin minut isompikokoisilla paketeilla kuin olin odottanut! Siksi siis jaoin osan paketeista tuohon valkoiseen puulaatikkoon joka tähän hätään löytyi!

Tuo "alttari", kuten mieheni sitä kutsuu, on muuten meidän pirtissä oleva matala kaappi jonka päällä on aina mulle rakkaimpia juttuja! Eli tälläkin hetkellä sieltä löytyy hääkuva, pojan kastekuva, puurasia jossa rakkaimpia vanhoja muistoja sekä vanha ja toimiva Cardinal-radio! Ainoa mikä ei kuuluisi ollenkaan sinne on tuo kuvissakin taustalla vilahtava Ikean puinen lokerikkosarja, jonka kaapista hain tuohon paremmin kätösten ulottuville muutamaksi päiväksi! Mutta "alttaristakin" sitten parempia kuvia kun saan senkin joulukuntoon!

Mutta nyt siis takaisin asiaan! Aivan ihastuksissani olen tuosta kalenterista enkä malta odottaa että pääsen luukkuihin käsiksi. Jos noin kauniita paketteja edes raaskii avata... :D Kalenterin ulkoasu osui kyllä nappiin ja siitä kiitos kuuluu tietysti Tuulialle joka luki ajatukseni syvimmät pohjukat ennen kuin itsekään osasin mitään odotuksia kalenterille antaa! Lisäksi arvostan todella paljon kaikkiin noihin yksityiskohtiin ja koristuksiin käytettyä aikaa! KIITOS TUULIA! OLET AJATUKSISSANI :)

PS: Meidän toisillemme tekemissämme kalentereissa on loppujen lopuksi paljon yhteistäkin,  katsokaas vaikka tänne! Vaikkakin omani taitaa kalveta hieman tuon Tuulian kalenterin rinnalla :( Se viimevuosien lahjakassien käyttö kostautui ainakin ja valitettavasti paketoinnissa ei tahtonut syntyä oikein kaunista jälkeä :(