Niin vaihdoin tosiaan jouluisempaan pohjaan viime viikolla, kun sain tietää, että vanhassa pohjassa oli jotain vikaa... Ei näyttänyt linkkejä ja kaikkia kuvia riippuen ilmeisesti lukijan näytöstä ja käytettävästä selaimesta! Itselläni blogi on näkynyt moitteettomasti koko ajan ja ainoastaan kommentointi Mozillan kautta ei ole kuulemma välillä onnistunut! Mutta ajattelin tuon johtuneen noista Vuodatuksessa jokin aika sitten olleista ongelmista...

Oliveria ystävällisesti kuitenkin ilmoitti että vikaa löytyi enemmänkin ja sainkin sitten selvitettyä pohjan alkuperäpaikasta että pohjaa oli korjattu siinä esiintyneiden vikojen vuoksi, mutta minä en ollut huomannut uutta koodia ladata! No olipahan aika vaihtaa jouluisempaan muutenkin! :D Lämmin kiitos Oliverialle vielä kerran!

Joudun pienentämään vanhemmista postauksista joitakin kuvia tätä uutta pohjaa varten, jotta olisi kaikki tasapainossa ja se voi viedä jonkin aikaa, kun en tiedä miten joulukiireiltä ehdin! Uusimmat postaukset pitäisivät kuitenkin olla kunnossa, mutta vanhemmissa siis vielä toistaiseksi voi esiintyä kuvan leviämistä laatikoiden päälle!

Ja jos joku jatkossa huomaa ongelmia, niin laittaa sitten vaan kommenttia tai meiliä tulemaan! Ei tarvi pelätä, en minä pure... ;)