Niin meille tuli talvi tuossa noin viikko sitten kun pysyvä lumi satoi maahan - ja pakkohan sitä oli vaikka vielä hieman flunssaisena heti lähteä lumiukkoa rakentelemaan. Seurauksena oli tosin märät vaatteet sekä pojalla että minulla ja flunssahan teki sitten comebackin, josta ollaankin loppu viikko sitten toivuttu! Mutta nyt näyttää että tämäkin tauti on lopullisesti sitten selätetty, kunhan muistetaan jatkossa olla varovaisempia...

Mutta tässä siis talven ensimmäinen lumiukon tekele ja lumilyhdyn tapainenkin, joka siis alunperin oli ihan kivan näköinen, mutta ennen kuin ehdin kameran hakea niin poika oli jo kahdesti sen tallonut puolittain kasaan... mutta yritys oli ainakin kova!

Niin ja lumiukon nuori herra on sitten ihan itse pyöritellyt ja koristellut! Äiti vaan nosteli pallot toistensa päälle  ja ohjasi vähän apuna kättä, etteivät menneet simmut, nenä ja suu ihan vääriin paikkoihin!

Image Hosted by ImageShack.us

Ja tässä vielä kuva pihalta, josta näkyy minkä verran lunta oli tuolloin (nyt on vähintäänkin tuplaantunut tuo lumimäärä kun on tuprutellut melkein koko viikon!):

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ihanaa kun on lunta! Ilman sitä tämä kaamos tuntuisi kyllä liian pimeältä... (siis meillä tosiaankin on päiväsaikaan jo näin hämärää tähän aikaan vuodesta)

Ja niille jotka kadehtivat tuota lunta, niin voin sanoa että siihen kyllä leipääntyy vielä talven mittaan kun sitä alkaa pihalla olla kolaamattomissa paikoissa se reilu metri, ja lunta tulee koko ajan vaan lisää eikä ole enää paikkoja mihin sitä kolalla pukkelisi... Mutta nyt se tuo toistaiseksi vaan hyvää mieltä ja joulun tunnelmaa...