Tänään käytiin kaverin kanssa joulumielellä kiertelemässä sisustuskauppoja ja etsimässä uusia joulukoristeita ja yhden ihanan "helmen" löysinkin taas kristalli- ja lasisten koristeideni kokoelmaan. Oli meinaan niin blingbling että!!! Kuvaa tulee kunhan katoileva kameran muistikortti on paikallistettu.

Tänään on myös jatkettu joulusiivousta ja alkaa hyvällä mallilla olla kaappien järjestelyn osalta! Vielä kun saisi seinät ja katot pestyä, ja kaikki pölypallerot kerättyä niin alkaa olla taas putipuhdas talo! Vaikkakin tuota remonttipölyä tulee varmaankin yläkerrasta vielä sen verran, että sanan varsinaisessa merkityksessä tuo ei ihan pidä paikkaansa. Mutta puhtaampaa ainakin kuin vähään aikaan... :)

Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä asiana minut on joulumielelle saanut Tuulian lähettämä kalenteri! Kalenterin mukana tuli pieni kuori, jossa luki 30.11. ja tänään (tai teknisesti eilen) sieltä paljastui...TADAA!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Toinen joulukalenteri! Kokoa kalenterilla vaatimattomat 7,5 x 5,5 mutta siihen se vaatimattomuus loppuukin. Aivan syötävän suloinen kalenteri!!! Tämä saa minut toivomaan, että minulla olisi jo se nukkekoti, jonka rakentamista olen hautonut mielessäni jonkin aikaa... KIITOS TUULIA ja iso halaus sinulle ystäväni <3

Vaikka teknisesti nyt onkin jo 1. päivä ja kalenterin ensimmäisen luukun vuoro, odotan kiltisti aamuun ja avaan kalenterini luukun sitten samaan aikaan kun Petjakin avaa omansa ensimmäisen luukun! Saas nähdä miten uni tulee, kun niin jännittää. Hih! ;)