Tänään saapui Satcyltäni ihanaa postia- Ensin hieman silmänruokaa eli todella kauniin herkällä tavalla käsintehdyllä paperilla ja kultanauhalla paketoitu paketti, jolle kamerani ei taaskaan tee minkäänlaista oikeutta:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ja pakettihan sisälsi sitten aivan upeita juttuja:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eli aivan ihanasti toteutettu joulukortti, Priman lempparikukkasiani (juuri nuo pienet atc-kortteihin sopivat olivatkin päässeet päässeet valikoimista loppumaan vaaleanpunaisina), ihanaa nauhaa jolle varmasti löytyy montakin käyttökohdetta näin joulunaikaan ja herkuimpana tietysti nuo "vintage naiset ja asusteet" rub-on arkki! Täydellinen valinta tällaiselle kenkäfriikille ja vintageen totaalisesti retkahtaneelle! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIIIIIIIIIIIIN ISO KIITOS  ja halaus sinulle rakas Satcy!

Oikein hyvää joulua sinullekin ja toivottavasti joulupukki muistaa sinua vähintäänkin yhtä ihanilla lahjoilla! Ehtinee ukko varmaan aattona tänne ensin, joten kuiskuttelempa korvaan että Satcyni on ollu erityisen kiltti ja ihana ihminen... Hih!

PS: Täällä "joulupukinmaassa" posti kulkee vähän hitaammin näköjään nyt, mutta kyllä ne ajallaan kaikki löytävät perille asti...