Tänään on ollut ihana päivä askarteluherkkujen ja postin suhteen!

Postissa tuli toveri tammikuun viimeinen lähetys, jossa ihana pikku albumi (vaaleanpunaista tietysti) ja ihania efektinappuloita (enpä ole sellaisia tiennyt ennen olevankaan) skräppäykseen! Kiitos halibani! Laitan kuvankin kunhan ennätän!

Ebaystä taas kaikkea ihanaa kuorellinen! :)

Ja viimeisenä muttei todellakaan sain kaverilta "tuliaiset" rapakon takaa! Tilasin hänen matkassaan sellaisen Distress Ink-pakkauksen jossa kaikki valikoiman värit ja säilytysteline samassa! Olen totaalisen hullaantunut noihin leimasinmusteisiin! Joten taas pitää päästä kaikkea niillä "inkkaamaan"! Lisäksi samaisessa askartelukaupassa, josta hän oli hankkinut nuo musteet oli ollut myös -50% kori, josta hän oli kerännyt kaikkea pientä kivaa minulle!!!! Ihana ystävä minulla <3

Ja edelleenkin muistakaa ARVONTA! Vaikka 10 000 juhlittiin jo ja bongaajakin palkintonsa saanut ajat päivät sitten, arvon sen "varsinaisen" palkinnon kaikkien tammikuun loppuun mennessä osallistuneiden  kesken!

EDIT 28.1.2008 klo 18:08

Huomasin juuri että voisin muuten myydä pois nuo Distress Inkit jotka mulla ennestään jo on, kun voin sitten ostaa täyttöpulloina täydennystä! Seuraavat mulla ainakin on jo ennestään (tarkistan vielä mitkä muut, yhteensä 11 on tähän asti niitä ollut) :

  1. Walnut stain (tumman ruskean sävyinen) VARATTU
  2. Faded Jeans (sinertävä) VARATTU
  3. Frayed burlap (harmahtava) VARATTU
  4. Brushed corduroy (ruskeansävyinen) VARATTU
  5. Fired brick (punertava) VARATTU
  6. Tea Dye (kellertävän ruskeahko)VARATTU

Katsokaa netistä googlettamalla paremmin mitkä värit on kyseessä ja meilatkaa piiata at yahoo.com jos kiinnostaa! Hintaa tulis noin 4,5 euroa per väri jos nyt oikein tuon kurssin käänsin!

JA OIKAISTAAN SIIS VIELÄ VÄÄRINKÄSITYSTEN VÄLTTÄMISEKSI ETTÄ LEIMASINTYYNYT JOTKA MYYN OVAT UUSIA! (en siis myy niitä omia vähän käytettyjä :) Eli ihan kaupan muoveissa vielä ovat leimasintyynyt!!!