Minun Satcyni on kyllä aivan ihana ihminen!!!! Katsokaas kuinka kauniita papereita minulle saapui postissa tänään:

Photobucket Photobucket Photobucket

Aivan ihania ja ihan näin suuria papereita en kyllä odottanut, kun puhuttiin hieman atc-korttia isommista! Käyttöön ilmanmuuta pääsevät kaikki, mutta näistä riittää kyllä ainakin 60 korttiin , sen 20 sijaan! Iloinen yllätys oli myös se, että ainoastaa yksi tuttu paperi joukosta löytyi.... ja sekin yksi lemppareistani! Iso kiitos ja halaus sinulle Satcyni! Tämä piristi päivää kovasti ja sain näistä monta uutta ideaa kortteihin!!!

Ihanaa atc-vaihtopostia ja matskuvaihtoja on tullut myös Arjalta, Sailalta, Sandyltä, Inkulta ja yksi kirje jopa Australiasta saakka! Nekin ovat kovasti piristäneet tätä sairastelun täyteistä päivää! Meille nimittäin taisi kotiutua nyt se vatsatauti joka monilla tutuilla oli jo joulunaikaan... poika sairastui jo aiemmin ja itselläkään ei ole ollut rappoinen olo viime tunteina!  

EDIT: Uusia juttuja odotellessa osallistukaahan Ystävänpäivä-aiheiseen Arvontaani!

EDIT 5.1.2008 klo:16:30 Olipa pippurinen muttu onneksi lyhytkestoinen tauti meillä, nyt kun vielä toipuisi tästä väsymyksestä mitä parin yön valvominen teetti, niin kaikki olis taas ok! Ruoka vaan ei taida silti maistua vielä tänään...