Päivitin juuri tuota nettiaskartelukauppojen listausta ja samalla ajattelin erikseen tässä jotain vinkkejä antaa...  Paperikeiju, Skräppikulma ja Craftica olivat minulle suht uusia löytöjä jokainen!

Crafticaan lähti minulta tilaus jo tuossa välipäivinä! Kyseinen kauppa paikkaa jonkin verran myös Hiekkaoliivin jättämää aukkoa tarjoamalla mm. Tuscan Rose leimasimia ja kollaasiarkkeja! Valikoimiin kuuluvat myös monien ihailemat Penny Black -leimasimet! Lisäksi vajaan parin tunnin päästä eli 1.1.2007 klo 15 alkavat he myydä myös supersuosittuja Magnolia-leimasimia!

Paperikeijun Tim Holz-papereita ym. ihanuuksia kävin jo ennen joulua ihailemassa, mutta en ehtinyt tilausta silloin tekemään ja voi harmi.... kysyntä oli ylittänyt tarjonnan taas kerran ja himoitsemani jutut olivat loppuneet! :( Pieni mutta näkemäni perusteella kurkkaamisen arvoinen kauppa, kunhan varastot taas täydentyvät!

Skräppikulma on myös minulle uusi, mutta joitain ihania papereita sieltä jo bongasin joten sinnekin tilaus lähtee! Näkyivät myös mainostavan 15%:n alennusta etukäteen tilisiirrolla maksetuista tilauksista!

Ja ne jotka eivät ole vielä Heinikkaan tutustuneet, niin käykää ihmeessä! Paljon uusia ja upeita uusia juttuja!!!!