Hiljaista on ollut täällä blogissa, mutta kotosalla kaikkea muuta! Meneillään on jos jonkin laista produktiota, muttei mitään valmista.... kaikki siis vielä vähän "vaiheessa"! Jotta saatte hieman kuvaa mitä kaikkea rouva on itelleen haalinut "työn alle" niin tässäpä hieman listausta (ja itsellekin muistilistaa samalla ettei mikään unohdu "pöytälaatikkoon")

  • Sinooperi-kerhon viime kuukauden askartelupaketista syntymässä oleva Tilda-albumi (albumi kasattu, mutta kannen koristelu "vaiheessa")
  • "Kaverille kaulahuivi" -kaulahuivi "vaiheessa" (puolivälissä suunnilleen mennään)
  • Tilda-näyttelyyn menevät ompelukset yms. "vaiheessa" (odottelevat muutamaa postissa (toivon mukaan lähipäivinä) tulevaa jutskaa)
  • Swap-botin (mahtava paikka, tutustukaa ihmeessä) vintage atc-vaihdon kortit "vaiheessa" ( vasta aloiteltu ensimmäisiä, mutta onneksi aikaa vielä on reilusti)
  • Ystävänpäiväkortit todellakin vasta "vaiheessa" ( ja voi olla että osan korteista joudun tänä vuonna ostamaan ihan kaupasta kun niin hitaasti valmistuu noita kortteja tällä haavaa...)
  • Nämä tossut "vaiheessa" (on kudottu, mutta mutta yhdistämättä kärjet ja kannat, koska odottelevat aiemmin mainitsemastani paketista nappeja koristeeksi)
  •  Isännän pitkät ja paksut "mettä" villasukat kaksinkertaisesta langasta "vaiheessa" (toinen sukka valmis ja toisen aloitan kunhan kaulahuiviprojekti saatu päätökseen)
  • Lisäksi suunnitelmissa, mutta eivät vielä edes "vaiheessa", ovat seuraavat jutut: 

                      1.  pääsiäispuput Tildan tapaan

                      2. itselle ja pojalle yöpaitojen ompelua trikookangasvaraston minimoimiseksi

                      3. koiralle uuden "patjan" ompelu (edellinen alkaa olla aika "revitty" leikeistä)

                      4. tämän tapainen laukku

                      5. näitä rantaleidejä parhaille ystäville ystävänpäiväksi (JOS aikaa riittää)

Ja lopuksi vielä kuva myös yhdestä kollaasitauluprojektista joka myös edellä mainittujen tapaan vaiheessa.... pohja maalattu, "pääkuva" valittu ja liimattu ja sopiva teksti myös löydetty.... mutta keskenhän tuo vielä kun loppui inspis ihan kesken (osittain kiitos kuuluu Petjalle, joka vahingossa leikin temmellyksessä kolhaisi tyttöparan poskeen jo ilkeän "ruven")... täytyy jatkaa sitten kun intoa "paikkailemiseen" ja muuhunkin taas löytyy...

Photobucket

Niin ja nyt on sitten viimeiset päivät osallistua ARVONTAAN! Suoritan arvonnan kuun lopussa eli ihan lähipäivinä!