Pienet päiväunet (ties kuinka pitkään aikaan) piristivät oloa kummasti ja nyt tuntuu että tuo vatsataudinpoikanen on kokonaan selätetty tältä erää. Siispä ryhdyinkin heti toimeen ja touhusin viimein pienen vintage-kortti kokoelmani kuvat Flickriin muiden vintageen hurahtaneiden kanssa jaettavaksi!

Kokoelma sai sattumalta alkunsa Uuden Kaarlepyyn Juhtbacka-markkinoilta viime syksynä tehdyistä parista ihanasta korttilöydöstä (suosittelen muuten lämpimästi noita markkinoita kaikille vanhaan tavaraan rakastuneille, sieltä sitä todellakin löytyy...)! Kokoelma laajeni pikkuhiljaa syksyn mittaan yläkerran remontin yhteydessä seinien välistä ja lattioiden alta löytyneillä ihanuuksilla  sekä muutamilla yksittäisillä kirpputorilöydöillä! Ja jokin aikaa sitten tein todellisen kirpputorilöytöjen LÖYDÖN todella isolla ällällä. Eli vitosella irtosi albumillinen kiiltokuvia ja vanhoja kortteja, joista vanhimmat ihan tuolta vuosisadan vaihteesta! Ei tainnut kyseisen kotikirpparin pitäjä tietää mistä aarteesta luopui :) Muuten olisin ehkä tuntenut huonoa omaa tuntoakin, ellei samainen myyjä olisi myynyt minulle myös yhtä kaunista sormusta hyvään hintaan, ja joka piti olla hänen sanojensa mukaan a) hopeaa ja b) 40-luvulta, Kun esittelin sormusta tutulleni, hän kaivoikin esiin kaapista samanlaisen ja kertoi sen olevan erään suuren kosmetiikkapostimyyntifirman kylkiäinen 80-luvulta! No you win some, you loose some. Ehkäpä minä kuitenkin jäin voitolle kaikesta huolimatta ja osaan seuraavan kerran olla varovaisempi noiden korujen kanssa...

Joka tapauksessa kuvat ovat osoitteessa http://www.flickr.com/photos/piiata ja niitä saa minun puolestani vapaasti käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin!  

Tässä yksi herkku:

little girl

EDIT 5.1.2008 klo: 23:43

Kympit paukkui ja onnenluvun bongasi Nesse! Nesselle lähtee ylläriä tulemaan heti kun saan osoitteen! Ja ne joita ei onni suosinut, niin tähän Arvontaan  voi osallistua vielä kuun loppuun saakka!