Olen tuota Swat-bot sivustoa täällä jo hehkuttanut aiemminkin ja nyt muistin viimein tännekin kaivaa kuvat ensimmäisestä swapistani eli "I want hearts the honest way"! Kyseessä siis oli sydäaiheinen swappi mutta toki sai muutakin lähettää, kunhan a5 kokoinen kirjekuori (amerikassa hieman pienempi standardi) tuli täyteen. Tässäpä minun kuoreni joka saapui rapakon takaa jo toissa viikolla:

Photobucket

Ja vielä lähikuvia kaikista "herkuista":

Photobucket

Käsintehty pussukka ja paljon sydänaiheisia tarroja!

Photobucket

Flavor aid-pakkauksia lankojen värjäykseen, ihana kortti ja suloisia kartonkisydämiä.

Photobucket 

Itsetehty skräppialbumi jonka saan itse tehdä loppuun ja ihania virkattuja lasinalusia!

Photobucket

Tikkari ja avaimenperä sydäaiheella.

Photobucket

Itse tehtyjä tageja ja käsintehty sydänhelmi (ei näy kunnolla, oikea alanurkka)

Voitte kuvitella että kattoon pompin kun sain tämän lähetyksen ja onneksi istualtani avasin.... sen verran olin puulla päähän lyöty kaikesta ihanuudesta!

Oman pakettini lähetin britteihin ja sen unohdin kiireessä kuvata! Sisältönä oli kuitenkin sydänaiheisia tarroja, skräppipapereita, erilaisia muovisia, puisia ja metallisia sydänkoristeita, sydänaiheisia nauhoja, sydännappeja, sydän-haaraniittejä ja eyeletteja, violetista kivisydämestä tekemäni suht yksinkertainen kaulakoru, muumitikkareita ja tietysti sydänaiheinen kortti! Ja kovasti oli kuulemma tämäkin parini ollut tyytyväinen ja kiitti erityisesti eksoottisista suomenkielisistä sydäntarroista ja  muumi-tikkareista! Hih! :D

Lämpimästi siis suosittelen tuota swap-botia kokeilemaan! Itse olen tällä hetkellä mukana useammassakin atc-swapissa ja tulossa on mm. käsitehty juttu ja kangas -swapit! Eli monenlaista löytyy!!!