Sain satcyn postin tänä aamuna kun se tuotiin naapurista... oli posti-pate jakanut kuoren vanhingossa väärään laatikkoon eilen ja naapurin rouva oli vasta iltamyöhäsellä käynyt oman postinsa laatikolta! Eli mutkien kautta saapui posti taas kerran... (alkaa pikkuhiljaa sapettaa nämä postin touhuilut ihan kunnolla kun kirjeet kulkee välillä tosi hitaasti ja nyt sitten vielä väärään laatikkoonkin jaetaan posti... oli nimittäin Suuri käsityökerhon lehtikin mennyt naapurille... onneksi on mukava ja rehellinen naapuri joka palautti)

Mutta nyt iloisemmalla vaihteelle...Ihania keväisiä kuvia ja romanttisia vintage-kuvia löytyi Satcylta saadusta kuoresta! Ja  syötävän suloinen korttikin oli mukana!  

Photobucket

Kiitos Satcyni taas kerran ihanasta lähetyksestä! Vielä kun aikaa saisin jostain revittyä lisää, että ehtisi korttejakin taas pitkästä aikaa tekemään.... En ole edes ehtinyt sherlockin hommia hoitaa tässä kaikkien kiireiden keskellä ja minulla ei ole siis aavistustakaan kuka oikein olet??? No pysyypähän jännitys yllä loppuun saakka... Hih! :D