Viime viikolla luokseni löysi tiensä sekä toveri tammikuun viimeinen lähetys maanantaina että toveri helmikuun ensimmäinen lähetys eilen!

Tässä kuva toveri tammikuun, Halibanin lähetyksestä ensin:

Photobucket ¨

Ihana vaalenpunasävyinen albumi ja noita efektinappuloita joista jo aiemmin mainitsin! "Tie-downs" nimeltään ja mielenkiinnolla odotan minkälaisia juttuja saan noista skräppisivuille aikaan! Halibani ehdotti albumia valmiiden korttien säilyttämiseen, mutta kun tuohon ei mahtuisi pyöreät ja neliökortit, niin päädyin säilyttämään atc-korteissa käytettäviä kollaasikuviani tuossa albumissa! Siihen tarkoitukseen aivan mainio! Nyt on helppo aina etsi sopivaa kuvaa verrattuna aikaisempaan, kun kaivelin niitä sellaisesta rasiasta ja levittelin pitkin pöytää! Paljon kiitoksia siis Halibanille! Lähetyksesi ovat olleet todella mukavia sekä minun että poikani mielestä! Toivon että myös minun lähetykseni ovat sinua ilahduttaneet! (jotain itsetehtyä on vielä tulossa, kun en ehtinyt sitä tuohon viimeiseen viikon kuoreen saada valmiiksi :)...)

Ja sitten toveri helmikuun ensimmäiseen lähetykseen Paukulta:

Photobucket

Aivan loistavia juttuja!!! Kiitos Paukku! Erityisesti minua viehätti tuo Peter-rabbit servetti! Siitä täytyy piakkoin pojalle jotain askarrella... on se niin hurjan söpö! Ja nuo kirjaintarrat on just sellaisia atc-kortteihin sopivan kokoisia! Suurin osa kirjaintarroista kun pakkaa olemaan liian isoja! Ja loput lähetyksestä käytänkin varmaan sitten pääsiäiskortteihin, joita toivon mukaan pääsen askartelemaan kunhan ensin selviän ystävänpäiväkorteista! Kiitos Paukku ihanasta lähetyksestä ja oikein hyvää viikonloppua sinulle!