Eilen sitten palattiin Helsingin reissulta väsyneinä ja nuhaisina mutta kaikesta huolimatta onnellisena! Reissusta hieman lisää myöhemmin mutta tässä ensiksi jotain mikä sai minut vielä iloisemmaksi kotiin palattuani nimittäin Satcy-ringin kortit joihin lähetin Helmetille materiaalit jokin aika sitten. Niiiiin ihania kortteja taas että HUI!

Flower Girl, So Pretty ja Delight

Photobucket

Kaikki aivan ihania kortteja, vaikka Flower Girl suosikiksi värien puolesta nousikin!!! Tykkään niin kovasti pinkin ja turkoosin yhdistelmistä!!!! Kiitos oikein paljon Helmetti! Sinun Satcynasi oli tosi kiva olla ja vaihtelemisiin! ;)

PS: Tiedoksi teille joille Satcy on ihan uusi juttu tai ette ehtineet mukaan tähän ensimmäiseen niin infoa ringistä ja tulevasta Satcy2 -ringistä löytyy TÄÄLTÄ! Vaikka itse en ehdi nyt osallistumaan toiselle kierokselle henkilökohtaisista syistä niin lämpimästi suosittelen rinkiä kaikille! Sandy on luonut selkeät ja toimivat säännöt ringille ja omalta kohdalta kaikki sujui ainakin oikein mainiosti! Kiitos siis Sandyllekin vielä kerran ja Satcy3:ssa ollaan sitten taas mukana jos sellainen joskus vielä tulee!