Aikaisempien postauksien korttihaaste on pitänyt kiireisenä viime päivät ja nämä maaliskuun aikana syntyneet kortit ovat jääneet julkaisematta täällä vaikka ne Flickriin latasinkin jo:

Femme Fabulous (vapaa)

Femme Fabulous

Tres Chic (vapaa)

Tres Chic

Too Big Hips?  (vapaa)

Too big hips...

Words Flourish 1 (vapaa)

Words flourish 1

Words Flourish 2 (vapaa)

Words flourish 2

Kaksi muutakin korttia vielä maaliskuun puolella syntyi, mutta ne postaan vasta kun yllärikortit ovat varmasti perillä saajillaan!

Myös decosivuja on syntynyt monta uutta taas ja ne ovat esillä tuolla omalla sivullaan!

Nyt siis aika tehdä yhteeenvetoa miten Sassan heittämä haaste meni maaliskuussa:

- 68 ATC-korttia (elikkäs reilu 2 korttia per päivä! JEEEEE!)

- 2 decosivua

- 3 skräppisivua lomakuvista (en julkaise niitä täällä blogissa koska kuvissa on myös muita kuin meidän poppoota.... muutenkin en saa kunnon valokuvia skräppisivuista ikinä aikaiseksi ja skanneriinhan ne ei mahdu! Tulossa on kuitenkin pienempikin skräppialbumi meidän Otto-koirasta, jonka sivuja varmaan sitten skannailen tännekin!)

Ja osteluun tuli niin mopo karkasi vähän käsistä taas...*punastelee*... en kehtaa edes sanoa kuinka ison luottokorttilaskun posti eilen toi! Positiivista sen sijaan on että suunnillen saman verran sain tavaraa Huutonettiin kuin mitä tilasin uutta! Tänään pitäisi sinne vielä loput "ylijäämät" laittaa! Olen siis laittanut kaikki uuden veroiset sinne myyntiin ja minun kohteet löytyy TÄÄLTÄ! Olen myös pudottanut edellisestä "huutosatsista" jääneiden hintoja!

Tänne blogiin laitan sitten vielä käytettyjä juttuja, joista voi ehdottaa vaihtoa tai tarjota jotain! Ainakin parit kuvioleikkurit on jäänet Cuttlebugin oston myötä "työttömiksi"! *LOL*

PS:Mulla on myös melkoinen skräppipaperivarasto, joten jos jollain kiinnostaisi vaihdella papruja niin ois tosi kiva juttu! Meiliä sitten vaan osoitteeseen piiata at yahoo.com