Ensiksikin haluan kiittää kaikista ihanista kommenteista ja sähköposteista! Ne ovat piristäneet mieltä kovasti <3 <3 <3 Erityiskiitos Puksipuulle ihanasta postista! Ihanaa tietää kuinka monia ystäviä täältä blogimaailmasta olen saanut ja minua koskettaa kovasti kuinka olette tukeneet minua. Iso halaus teille kaikille <3 Olette ajatuksissani :)

Masennus on helpottanut viime päivinä kiitos kauniiden keväisten päivien ja kovan ulkoreippailun! Tosin tällä hetkellä täällä sataa taas lunta, mutta mieli on jälleen niin korkealla kuin se olosuhteisiin nähden voi olla enkä anna valkean maankaan pilata keväistä olotilaani nyt!

Läheiseni tila on vakava eikä tule enää paremmaksi muuttumaan.. :( Olen kuitenkin viime päivinä hyväksynyt asian ja koetan parhaani mukaan olla tukena hänen perheenjäsenilleen tulevien viikkojen aikana... surettaa vieläkin kovasti mutta yksi osa elämää on kuolema ja se on vain hyväksyttävä ja toivottava siitä mahdollisimman nopeaa ja helppoa tälle rakkaalle ihmiselle...

Kiitokset vielä kerran teille kaikille ihanille ihmisille ja oikein hyvää äitienpäivää!

Penny Black Hedgehog blue

Kortti anopilleni / Mummille

(Korttipohja ja taustapaperit DCWV, Priman kukat, Paper Studion haaraniitit ja vaihdossa saatu Penny Black leimasinkuva)

Rubber Romance Bathing Beauty

Kortti äidilleni/ Ämmille

(Korttipohja ja taustapaperi DCWV, Priman huurrekukka Heinikasta, MM haaraniitti, Onnea-tekstin tarrat Doodlebug:lta ja ihana leimasin Rubber Romancelta, joka on muuten Angel Company)