Alunperin tämän blogin piti olla neule- ja korttiblogi, mutta kuten elämässä on tapana käydä niin asiat ei aina mene suunnitelmien mukaan! ;) Niinpä tässä blogissa on kohta vuoden ajan tullut esiteltyä enemmän kaikkia muita kuin noita edellämainitsemiani! Varsinkin Tildat ja ATC ovat olleet ne kaikista rakkaimmat puuhat viime aikoina. Mutta tähän on tulossa pikkuhiljaa muutosta nimittäin nyt on iskenyt valtava kortti-innostus taas päälle---- harmikseni minun oli kuitenkin heti todettava että korttiaskartelu ei ole ihan niin kuin pyörälläajo.... pitkällä tauolla oli vaikutuksensa ja kortteilu on hieman takkuillut! Tässä hieman näytteitä kuitenkin ensimmäisistä tekeleistäni:

Ensin supersimppeli rippikortti pikkuveljelleni:

Konfirmation card

Kohokuvioitu kermanvärinen korttipohja, mustaa kartonkia ja kullanvärisiä ääriviivatarroja! Siis supersimppeliä ja taatusti tarpeeksi yksinkertaista ja askeettisen maskuliinia veljellenikin! ;)

Ja sitten edellisen kortin vastakohta eli hieman turhankin runsas synttärikortti tänään vuosia täyttäneelle kummipojalleni:

2nd Birthday card

Ihana leimakuva on vaihdossa saatu Oliverialta (Isot halaukset ja kiitokset!), korttipohja, taustapaperi ja nauha DCWV:n, huopakukat La Petites-sarjaa. Teksti on leikattu Cuttlebugin Olivia-stansseille DCWV Neutrals Adhensive Stack:n tarrataustaisista kartongeista! (Tosi kätevää!!! )Numero 2 on muistaakseni Basic Greyn Romani tarroja ja Spellbindersin piparireunaisella ympyrästanssilla leikattu taustapaperi on reunoista väritetty Colorboxin Cats Eye tyynyn sävyllä Lime Pastel. 

Leimakuvan väritin kokeilumielessä Marvy Uchida Le Blume II tusseilla! Pienellä harjoittelulla luulen että näistä tulee minun lemppari tuolla väritysosastolla!!! Tussit on nimittäin vesiliukoiset ja väritystä on helppo korjailla vielä kuivumisen jälkeenkin ;)

Oma tyylini on vähän siis hukassa vielä ja nämä kortit ovat sieltä rajojen ääripäistä! Oma tyyli pyöriikin jossain näiden kahden välimaastossa....  Ja nyt jatkamaan harjoituksia! :) Parin viikon sisään on taas paljon juhlia ja siten myös kortteja tiedossa! Wish me luck ;)

Edittiä: Niin ja otsikko on ihan oikein... meillä sanothan että harjotelhan ja jätethän ne turhanpäiväset iit poies! :)