Testasin brittikaupan nimeltään  Calico Grafts tällä viikolla kun sain pyynnön eräältä luottokortittomalta ystävältä kimppatilaukseen! Ja tottakai lähdin mukaan kun löysin taas niiiiiin ihania skräppipapereita ja kauan etsimiäni puuttuvia sävyjä Marvy Uchidan Le Blume II markereihin!

Suosittelen muuten näiden Le Blume II kynien hankkimista sellaisille jotka eivät halua kahta tussisarjaa ja kumminkin haluaisivat samoilla tusseilla värjätä sekä leimakuvia että kirjoittaa skräppisivuille! Le Blume:t ovat happovapaita ja vesiohenteisia joten sopivat molempiin vallan mainiosti! Testailen parhaillaan myös eri papereilla noita tusseja ja palailen myöhemmin asiaan että millä papruilla parhaiten toimivat! Paras muste noille kynille on kuitenkin ehdottomasti Versafine! Plussaa myös esim. Promarkereihin verrattuna että värisävyjä taitaa löytyä himpun verran enemmän ja omaan käteen istuu ainakin tuollainen kapoisempi kynä paremmin! :) Hinta pyörii aika samoissa kuin Promarkereillakin yksittäin ostettuina, mutta 12 tussin sarjoissa saa huomattavasti edullisemmin. Tosin sarjoissa ostaessa tulee sitten usein samoja värejä useammat kuten minullakin, mutta koska ne yleensä ovat myös käytetyimpiä värejä niin olen omani säilyttänyt varakyninä!

No mutta takaisin tilaukseen, jonka minun osuus näkyy tässä (tosin pikaisesti paperit levitin joten puolet papruista jäi näkymättömiin):

Order from England


Tilauksen tein tiistaina aamusella ja tänään postipoika toi paketin! Varsin nopeaa toimintaa siis! :)

Hinnat ovat myös edulliset brittiläinen hintataso huomioon ottaen (on kumminkin kalliimpaa kuin USA:ssa) ja mikä parasta heillä on kiinteä 7,95 punnan(noin 10 euron) toimitusmaksu eurooppaan! Eli niin paljon tavaraa kuin haluat ja toimitusmaksu on aina sama! Kimppatilauksessa siis postikulut vaan 5 euroa per naama ja tietty isommalla porukalla vielä halvempaa! Lisäksi kaupalla on menossa juuri nyt alennusmyynnit joista voi tehdä edullisia löytöjä jopa -80%  alennuksin.  Maksu tapahtuu normaaliin tapaan luottokortilla. Kaikki tuotteet olivat kuvauksen mukaisia, ja asiallisesti pakattuja!


Itse tilaan varmaan jatkossakin kyseisestä kaupasta näin hyvän ensikokemuksen jälkeen ja ainakin noita hienoja kollaasiaskartelupaketteja on saatava lisää!!! Ja tietysti Markereihinkin löytyy aina uusia värisävyjä haalittavaksi...Ja whipper Snapperin leimasimia, K & Companyn papereita, Kelly Panaccin papereita.... lista taitaa olla aina loputon! ;)

Mutta käykääs tutustumassa tekin sivuihin! :)

PS: Ja oma olo alkaa kohentua pikkuhiljaa muutamien hyvien unien ja Petjan äidille tekemien piristävien tempausten seurauksena... Edes tämänpäiväinen lumen peittämä maa ei saanut minua masennuksiin! Nyt tuntuu olo taas energiseltä ja olen enemmän taas oma itseni... tosin samalla on hieman syyllinen olo omasta piristymisestä ja voimistumisesta, sillä läheiseni tilan suhteen ei ole muutoksia tapahtunut ainakaan parempaan suuntaan... Olen kuitenkin hyvin iloinen että hän on tuntunut saavuttaneen sen tietyn sisäisen rauhan eikä mitään ole jäänyt sanomatta tai tekemättä -  ja kun aika on niin tiedän että hän jatkaa elämäänsä meidän kaikkien sydämissä sinä pienenä mutta pippurisena rautarouvana jona me kaikki opimme hänet tuntemaan <3 <3 <3