Täällä kärsitään taas hieman vatsavaivoista.... nyt tosin ei taida olla mikään tauti vaan migreenilääke jonka jouduin päivällä ottamaan pani pakin sekaisin.... :(

Ja koska en pääse vielä unten maille niin nettisurffailun tuloksena löysin pari uutta haavetta kesälomareissuja varten.... Olemme kesäisin yleensä aika paljon liikenteessä ja joku kätevä laukkukin olisi kiva askartelutarvikkeille, jotta reissussakin riittäisi puuhaa.... tähän asti virkkuukoukku ja/tai puikot sekä lankaa on ollut se helpompi mukana kuljetettava, mutta nyt asuntoauton hankinnan myötä voisi olla enempikin tavaraa mukana ;) Heinikasta Cool Tote on hankittuna, mutta siihen ei periaatteessa mene kuin ne pienet jutut... sais olla joku isompi,  johon saisi skräppipapereitakin mukaan ;)

Ja tällaisiä unelmieni kuljetuslaukkuja löysin surffailun tuloksena:

Project Tote

Rolling Shoulder Tote

Mackinac Moon Deluxe Rolling Tote Periwinkle/Chocolate Only

Mackinac Moon Large Deluxe Organizer

Tote-Ally Cool 3 Shoulder Bag Pink & Black

Tote-Ally Cool 3 Shoulder Bag Teal & Black

 

Mackinac Moon Open Top Craft Tote Pink/Chocolate New Colour

Project Tote- Small

Scraptote Bag

Chic Rolling Bag

Tuo viimeinen on minun ehdoton suosikki!!! Niin tyylikäs ettei uskoisi edes olevan askartelutarvikkeita varten!!!  Hintaa vaan pikkusta vaille 100 egee ja postarit briteistä päälle.... joten haaveeksi taitaa jäädä! NIIN KOVA shoppaholisti en minäkään sentään ole että laukusta maksaisin maltaita.... joten tämä rouva taitanee matkata tuolla yhdellä laukulla... mahtuu siihen sentään pienemmät paperpad:t ja atc-matskuja :)