Olen aamulla aikaisten lähdössä reissuun, jolla olisi tarkoitus myydä käsitöitäni ja askartelujani markkinoilla. Nyt kuitenkin iski ongelma.... eli en osaa oikein hinnotella töitäni kun olen kuitenkin vain harrastelija ja tälläinen "räpeltäjä"... äitini ja siskoni mielestä pyydän aivan liian vähän töistäni! Jotta saan dilemman ratkaistua tässä tulee joitain esimerkkejä mitä olisin markkinoilla myymässä:

Pehmoisia seinätauluja (A4 isompia) ja tuollaisia lippunauhoja (n. 120-140 cm ikkunaan, ehkä jopa 160 cm) :

Lasten täkkejä/ päiväpeitteitä (vanu on niin paksu että käy myös täkkinä tai leikkialustana):

Tuoksupussukoita (vanilja) joihin olen painanut kopioita kollaaseistani:

Jääkaappimagneetteja, joissa myös kopioita kollaaseistani:

(Anteeksi huono kuvan laatu)

Ja seuraaviin kysymyksiin vastaajat osallistuvat arvontaan:

1. Minkä tuotteen voisit kuvitella ostavasi? Mitä taas et?

2. Mikä hinta olisi sopiva? ( arvio hinta ainakin yhdelle jutulle!)

JA TÄRKEÄÄ: Koska on kiirus niin kyseesssä on pikapika- arvonta eli osallistumisaikaa on vain 8 tuntia eli puoleen yöhön saakka!!!

Palkintona on jotain itse tekemääni ja jotain muuta pientä kivaa! :) Voittajan arvon ensi viikolla kun palaan reissusta!

Kiitos kaikille jotka viitsivät vastata! Olette ihania :)

Ja ei kun osallistumaan! Ja muistakaakin olla ihan rehellisiä, osaan kyllä ottaa kritiikkiäkin vastaan ihan hymyssä suin ;)

EDIT 29.7.2008 klo:21.06

Olen palannut kotiin :) Kiitos kaikille vastanneille! Teistä oli suuri apu :)

Voittajat (koska olitte niin ihania ja aktiivisia niin arvoin myös "lohdutuspalkinnon")on myös nyt arvottu! Voittajaksi Random Number Generator arpoi Pirjon ja lohdutuspalkinnon arvonnassa onni suosi Tuuliaa! Onneksi olkoon voittajille! Laitan arvontavoittonne postituskuntoon viikonloppuna ja ensi viikolla saatte odotella postia sitten saapuvaksi!