Miijja heitti arvonnassaan aika hankalan haasteen.... Haasteena nimittäin oli samaan postaukseen kuvata kortti alkuajoilta ja sitten tehdä samalla leimasimella uusi kortti, jotta näkisi miten on kehittynyt!  Ongelmaksi muodostui se fakta etten ole pahemmin kuvaillut tekeleitäni ennen blogin aloittamista reilu vuosi sitten ja silloinkin veivät mukanaan atc-kortit ja kortteilun aloitin taas uudelleen vasta-aikoihin.

Ne kortit jotka koneelta löytyivät vanhemmilta ajoilta (vuoden sisään) niin olivat kaikki jotain muuta kuin leimattua tai ne pari leimattua korttia oli tehty saaduista leimakuvista joten toistoon ei ollut mahdollisuutta ainakaan nyt heti! Minulta ei siis nyt tähän hätään löytynyt vertailtavaksi kuin parin kuukauden takainen kortti jossa eka kertaa harjoittelin Marvy Uchidan tusseilla värittämistä joka aluksi osoittautui melko haasteelliseksi:

Ja tässä vertailtavaksi viime viikolla samalla leimasimella tehty kortti:

Jonkinlaista kehittymistä siis kahdessa kuukaudessakin....

Sen verran hauska juttu tämä kuitenkin oli että päätin tehdä itse uuden vertailun vaikka joskus joulun alla, että miten sitten sujuu verrattuna tähän päivään :D Muistuttakaa jos meinaa unohtua ;) Hih!