Siis kotiin on palattu ja laukutkin jo melkein purettu ja on aika hieman kertoa matkasta :)

Lähdin siis aikasten perjantai-aamuna junalla kohti Kokkolaa, jonne saavuin sitten puolilta päivin! Tarjan kanssa oltiin jo sovittu etukäteen treffeistä ja pian Kokkolaan saapumisen jälkeen lähdimmekin yhdessä kohti Kälviää ja Heiniä! :) Oli kuulkaas Heinin ilme näkemisen arvoinen kun sinne yhtäkkiä pyörähdimme ;) Hauskaa kuitenkin oli hurjasta helteestä huolimatta niin että aika Heinillä kului kuin siivillä... Onneksi olen näillä näkymin tulossa uudelleen kyläilemään kuukauden päästä :) Kiitos Heinille ihanasta tuokiosta meidän kanssa!

Seuraavaksi oli aika yllättää toinenkin askartelija nimittäin Susanne!!!  Oli ihana nähdä kaikkea hänen upeita askartelujaan ihan livenä ja myös Manu hurmasi minut ollessaan kovin kiinnostunut mekostani ;) Kiitos myös molemmille leideille ihanasta kaffihetkestä ;) Toivottavasti pian taas tavataaan :D

Ja ennen kaikkea hurjan paljon kiitoksia halauksien kera Tarjalle, joka teki kaiken mahdolliseksi! :)

Loppureissu menikin sitten ensin markkinatunnelmissa, synttärijuhlissa ja sitten ihan vaan ollessa :) Kiitos rakkaalle Nipsuneidille kun minut taas vieraaksi huolit :) En malta odottaa että taas viikonloppuna nähdään... täällä suunnalla vaihteeksi ;)

Nyt kotiin palattua hommia onkin riittänyt taas täällä kotipuolessa.... milloin kotiaskareissa, milloin miehen apuna timpurihommissa :) Ja ennen kaikkea on vietetty sitä laatuaikaa Petjan kanssa kaksistaan... ikävä tuli molemmilla... Petjalla ja äidillä aivan hirmusesti!!! :D Nyt ollaan sitten urakalla halailtu ja paijailtu ja nuuskuteltu ja sumppailtu :) On se äidin pikku-prinssi niiiiiin lutunen :)

Tiedossa on taas kaksi hyvin kiireistä viikkoa valmistautuessamme ikkunoiden vaihtoon, mutta onneksi ennen reissua on kertynyt tehtyjä mutta julkaisemattomia kortteja varastoon ja syntyipä matkan aikanakin pari! Tässä ensi alkuun muutama:

STP63248 by you.

Leimakuva Judith:n ja väritetty Aquatone-kynillä, taustapaperi K & Company, nauha Doodlebug, tähdet stanssattu Cuttlebugilla Spellbindersin tähtistansseilla ja teksti tehty Safmatilla!

STP63250 by you.

Leimakuva Magnolia ja väritetty Marvy Uchidan Le Blume III markereilla, pilkullinen taustapaperi Heinikasta, chipboard-tähdet, tähti-niitit ja pilkullinen haaraniitti Making Memories, kukka vaihdossa saatu, nauha Paper Studio ja sydämet Tiimarista! 

Jatkossa siis ajastuksina lisää kortteja luvassa ja koetan myös pitää hyvän putken päällä ja tehdä myös Jehkotar Card Challenge -kortin jossain välissä!  Pahalta näyttää, mutta koetetaan, koetetaan kumminkin ;)

Kuulumisiin!

03CC914FDCC51F3D4A6767A51DA71EC3.png

PS: Ja extra-kiitos Saylleni ihanasta kortista joka odotti sähköpostissa!!! Ja olitpa tainnut täälläkin jo kurkkia.... nyt jänskättää aivan kamalasti että kukas siellä luurailee... no eiköhän se seuraavien 3 kuukauden päätteeksi viimeistään selviä ;)