Latasin juuri Flickriin lisää kuvia vintage-kokoelmastani ja voitte vapaasti käyttää niitä atc-korteissanne ja muissa ei kaupallisissa tarkoituksissa! Tässä maistiainen, jota klikkaamalla pääsee Flickr-galleriaani:

forget me not

Mainitsin aiemmassa postauksessa yöunien jääneen taas vähiin....liekö tämä yötön yö vai mikä mutta rouva täällä valvoskelee joka yö sinne pikkutunneille saakka??? Uni ei vaan ole maittanut aiemmin.... Ihan kivasti olen päivisin sitten saanut otettua kiinni, kun pojan kanssa ollaan päikkärit nukuttu ;) Onneksi siis on loma nyt, mutta pikkuhiljaa pitäisi kyllä normaaliin rytmiin taas päästä....

Sillä välin "yöttömät yöt" kulkevat käsitöiden ja askartelujen parissa ;) Liekö levottumuus syynä, mutta kaikki vaan tuntuu olevan vielä keskeneräistä, mutta eiköhän viikonlopun jälkeen jotain valmistakin olisi jo esiteltävänä :D Nyt viikonlopun aikana koetan myös postailla muutaman jutun, jotka on pitänyt postailla jo aikapäiviä sitten.... Mutta hätäkös tässä, valmiissa maailmassa! ;)

Päivitän myös Leimasimet -sivulle tällä viikolla saapuneet uudet leimasimet hetken päästä! Myyntiin en kuvia leimaile, mutta vaihtelen oikein mielelläni pieniä eriä ;)