No melkeimpäs viikko vierähti sitten poissa koneelta ja nettiyhteyksien ääreltä :) Tosi kiva oli kuitenkin heti netin avaamisen jälkeen eilen illalla lukea viestejä joissa oli kaipailtu ja sainpas yhden kaipailevan puhelunkin! Kiitos Tarja ja kuvakin tuli sillä välin hienosti perille :)

Ja tässä syy "pakkovieroitukseen" täältä blogistaniasta:

STP63472 by you.

STP63470 by you.

Elikkäs me saatiin viimein uudet ikkunat!!! Eiks olekki hienot???

Kaikki on kyllä ihan sekaisin sekä sisällä että ulkona ja yläkertakaan ei ihan valmistunut ikkunoiden vaihtoon mennessä joten vielä jokunen päivä menee sielläkin laitellessa, maalaamista riittäisi myöskin! ---- voipi siis olla etten kamalasti ehdi vielä lähipäivinäkään tänne blogistaniaan mutta jotain nyt kuitenkin koetan raportoida kun vieroitusoireetkin on olleet niin kovat ;)

Ja nyt Jehkottaren  haastekorttia katselemaan josko löytyis matskut siihen ihan tästä lähistöltä niin ei ehtisi hyvä putki katketa :)

Kuulemisiin!

Sorry only short version in English:

I've been staying at my mom's with my son while our windows were replaced with new ones. Aren't the new ones pretty? :) Anyway there's lots of painting and finishing up to do and I'll be offline a lot in the next week too :( But when everything is ready (by the end of this month at the latest) I'm happy to post lots of pics from my new studio! :)  While everything is still little messy I'll try to find some materials and put few cards together :)