Täällä ollaan pakkailtu kamppeita tukka putkella ja tehty remppaa valmiiksi tuli pyllyn alla! :D Ensi viikolla tulee uudet ikkunat ja siihen mennessä pitäisi olla niin valmista kun vain ehditään saada! Yläkerran remppammehan on venynyt ja venynyt.... aloitimme 1,5 vuotta sitten optimistisina että koko homma hoituisi kesän aikana eli reilussa 3 kuukaudessa.... no heti alusta lähti kaikki menemään metsään.... odoteltiin vuokrakoneita useampaan otteeseen ja aina kun oltaisiin viimein ne saatu niin ei onnistunutkaan kun oli tullut joku vika :( Näin kävi esimerkiksi teollisuusimurin kanssa jolla oli tarkoitus poistaa se 50 cm muhakerros kerrosten välistä lattioiden laskemiseksi alemmas.... niinpä sitten lapioimme lopulta käsin 4 kuorma-auton lavallista muhaa kartanolle.... siinähän se kesä menikin kivasti ;)

Jatkossa saimme odotella sitten sähkö- ja putkitöitä, korjailla tilauksia kun saatu tavara ei ollutkaan mitä tilattiin jne.  Niin kuin nyt ei seinien suoristamisessa olisi ollut urakkaa kyllikseen.... Rintamamiestalomme (joka siis kuistia lukuunottamatta ihan suorakaiteen malliseksi tarkoitettu) on nimittäin metrin verran pitempi toiselta pitkältä seinältään kuin vastakkaiselta.... on tainneet olla äijät aika "maistissa" 60 vuotta sitten kun perustuksia on valettu ja seiniä pystytetty.... ja askel vaan illan mittaan pidentynyt ;) Hih!

No nyt alkaa piakkoin olla sillä rajalla että kun ikkunat vaihdetaan ensi viikon alussa niin ei pitäisi olla kuin maalaushommia ja sitten päästään "muuttamaan" :) Askartelut tosin jää aika vähiin sillä välin nimittäin olen jättänyt vain pienen laatikollisen tavaraa tuohon pöydälle ja siinä vaan ne "pakolliset" mitä tarvin muutamaan meneillään olevaan vaihtoon sekä jotain joista olis tarkoitus korttihaasteisiin jotain väkertää "vieroitusoireiden" iskiessä ;)

Samalla kun pakkailin niin keräsin pari korillista (niitä muovisia säilytyskoreja) tavaraa Huutonettiin entisten lisäksi, niin ei tarvi ihan kaikkea kannella sitten yläkertaankaan ja pääsee hieman taas eroon käyttämättä jääneistä yms. tavaroista ;)

Ja tältä näytti minun askarteluhuone pari päivää sitten (nyt on jonkin verran menty eteenpäin taas!)

Sorry this post is much shorter in English this time. I've been extremely busy with our renovation project but in two weeks everything should be ready finally! This is how my future craft studio looked like couple of days ago :

My Studio? by you.

Aluillaan oleva seinä muodostaa hiljalleen vinon katon alle tilavat kaapistot kaikille minun askartelu- ja käsityöjutskille! :D Jee, viimein tarpeeksi tilaa kaikelle! (... vaikka allekirjoittanut taitaa olla sellainen hamsteri että pian nuokin ruhtinaalliset kaappitilat varmaan pursuaa yhtä sun toista... Hih! )

EDIT: Ei pitäisi väsyneenä kirjoitella tarkistamatta... pari tönkköä kirjoitusvirhettä tuosta siis korjailin...Kauniita unia , enkelten kuvia!