Täällä ollaan viimein toivuttu kaikkien räkätautien äidistä (nenä tosin vielä hieman tukkoinen) joka vei allekirjoittaneen viimeisen viikon aikana petiin peräti 3 kertaa kuumeen vuoksi :( Virkeinäkin hetkinä voimat oli niin loppu ettei jaksanut tehdä mitään... en muista koska olisin näin sairastanut :(  En tiedä oliko kyse "kolmenkympin kuumeesta" vai ihan vaan  siitä että viimeaikoina remppaa on tehty oikein urakalla valmiiksi ja univajetta on ollut likimain puoli vuotta :(  Flunssa pääsi siis pahasti niskan päälle ja pakotti hieman hellittämään.... niinpä olemmekin virallisesti kahden kerroksen väkeä vasta tulevana viikonloppuna.... siihen asti otetaankin ihan iisisti!

Mieltä masensi myös että ne täydet kympit tuli vietettyä sitten tokkurassa sängyn pohjalla enkä päässyt edes kunnolla juhlimaan :(  No nyt sitten suunnittelin että synttärikemujen tilalta järkkään kaveriporukalle illanistujaiset kunhan paikat on saatut tiptop rempan jäljiltä :) Niiden suunnitteleminen ja tämä ihanan speciaali ylläri piristivät ja saivat taudinkin varmasti osaltaan kaikkoamaan:

Beautiful handmade card and materials from a friend by you.

Tämä kaikki saapui ihanaiselta Arjalta! Upea kortti ja ihania papruja sekä koristeita! :) Kiitos ystäväiseni, olet rakas <3 

PS: Milloin se rouva sitten juhlikaan omiaan???.... ihan vaan että saan vastapalveluksen tehdä... Hih! ;)