Nyt kun flunssa on suunnilleenkin selätetty niin sormet syyhysi heti päästä Ritvan lähettämiin ringin korttimateriaaleihin!

Cardmaking Kit 3/4 - Materials received by you.

Ja tämmöinen syntyi tällä kertaa:

Cardmaking Kit 3/4 - Card I made by you.

Kaikki kuoren materiaalit siis käytössä (lukuunottamatta tietysti toista leimakuvaa ja paria pientä paperilumihiutaletta kun ne oli jääneet kuoren pohjaan kiinni ja huomasin vasta kun kortti oli tehty)! :) Lumihiutaleet koristelin vihertävällä Doodlebugin Sugar Coating glitter-jauheella, leimakuvan ja pienemmän paperin reunat kissansilmä-chalksilla ja taustaperin hiutaleisiin sipaisin hieman vihreää kohotussia :)  Lisäsin myös strassikivet pienenmmän paperin kulmiin ja vielä yhden ison kukan kuoressa tulleiden pienempien kukkien taustaksi jotta sain hieman näyttävämmän kukan tähän melko isoon korttiin (15 x 15 cm)! Kiitos Ritvalle aivan ihanista materiaaleista :)

Minun ja Ritvan lisäksi rinkiinhän kuuluvat myös Arja ja  Kultahippu!

Ensi viikolla onkin sitten viimeinen viikko ja minun vuoroni matskut lähettää :)  Näillä näkymin näyttää siltä että postitan kuoret jo perjantaina kun viikonloppuna on remontin vuoksi niin paljon siivoushässäkkää! Teen myös oman korttini etukäteen ja ajastan postauksen ensi viikolle :) Ajattelin myös itse panna vastaavan ringin pystöön lähiaikoina kun tämä oli niin kivaa :)