Tässäpä hieman kuvia "lähes" valmiista huoneista kaikille teille "kärsimättömille" : D Tarkoitus oli "stailata" ensin kaikki vimpan päälle kuntoon ennen kuin kuvailen, mutta listoitukset vielä venähtää hetkisen ja vasta viikonloppuna saadaan näillä näkymin nekin paikalleen sitten!

Ja ennen kuin hirmuisesti arvostelette maalituhruja ja seinien vinoutta jne. niin tahdon kertoa että tämän remontin olemme lähes kokonaan mieheni kanssa kaksistaan tehneet... Yhtään palkollista meillä ei ole ollut, mutta muutama reipas talkooapulainen silloin tällöin kylläkin! Iso kiitos ja halaus teille ihanat ystävät ja perheemme! <3  Isoin kiitos kuuluu kuitenkin ihanalle miehelleni jonka selkänahasta tämä on revitty!!! Nelisen vuotta sitten aloittaessamme remppaa tämän talon kanssa mieheni ei tiennyt rakentamisesta juurikaan mitään, mutta jotenkin kummasti talomme vain pikkuhiljaa rakentui juuri sellaiseksi kuin halusimme (tai ainakin millaiseksi minä sen halusin mieheni hellässä huomassa muotoutuvan :D) Kiitos mieheni sinnikkyyden, periksiantamattomuuden, pikkutarkkuuden ja loputtamalta tuntuneen raatamisen viimein alamme olla valmiita.... tai niin valmiita kuin vanhassa talossa voi olla! Mutta siis ihan kirjaimellisesti paljon verta, hikeä ja valitettavasti niitä kyyneleitäkin on vuodatettu viimeisen 1,5 vuoden aikana tämän unelmamme eteen mutta tulokseen olemme ainakin itse tyytyväisiä! Kertokaapas te vuodostanne mitä pidätte:

Minun askarteluhuone (verhojen takana kaappitilaa roppakaupalla):

My new craft studio 1 by you.

My new craft studio 2 by you.

My new craft room 3 by you.

Makkari

Our new bedroom by you.

(anteeksi... hieman sotkuista sattui tähän hätään....)

Ja viimeksi vessa:

Upstairs bathroom by you.

Punaisena lankana oli yhdistää romanttista kirppistunnelmaa aitoon 50-luvun henkeen! :) Eli vähän sellaista Cath Kidston -tyyliä on minun sisustamiseni parhaillaan! Monet kauhulla huokailivat kun kuulivat että maalaan puulattiat peittävällä maalilla mutta mieheni loppukommentti "näyttää ihan kansakoulun lattialta" kertoi että onnistuin siinä mihin pyrinkin :)

Pieni eteinen ja portaikko tasanteineen jääköön toiseen kertaan.... samoin alakerran huoneet, sillä ne laatikkopinot on todellakin saatava purettua ja työkoneet vietyä varastoon ennen kuin suostun niitä tänne kuvaamaan :D

PS: Koetan saada myös korteista, atc-korteista jne. kuvia viikonloppuna viimeistään.... paljon on vaan äksöniä täällä päässä... Maanantaina Petja sai allergisen reaktion puudutusaineesta hammaslääkärikäynnin jälkeen, työn puolesta on ollut superkiireistä ja kaikki tavarat hävöksissä muuttorumban jäljiltä! Yritän myös kuumeisesti saada skanneria pelittämään, joten kärsivällisyyttä pyytelen teiltä jälleeen kerran :) 

EDIT 26.9.2008 klo 11.05

Tässäpä vielä Ninan kyselemästä kellosta kuva:

Flea market findings - 50´s children's clock by you.

Tämän 50-luvun ihanuuden löysin keskiviikkona naapurikylän kirpputorilta askarteluhuoneen seinää koristamaan, mutta kiinnittamään en sitä vielä ehtinyt :) Toimii kuitenkin kuin unelma joten ihan "superlöytö" oli mielestäni!!! :)