Vaikka askarteluaika on ollut kortilla viimeaikoina niin olen kuitenkin onnistunut löytämään uuden rahareiän.... nimittäin iki-ihanat Whiff of Joyn leimasimet!!! Rakastuin Elisabeth Bellin suunnittelemiin leimasimiin jo tilatessani niitä Funky Kitsiltä ja nyt nämä Whiff of Joyn leimasimet ovat vieneet täysin mukanaan! Jotain innostuksestani kertokoon että jo kolmas tilaus lähti kuukauden sisään tänään kun uudet leimasimet julkaistiin! Mm. tämä ihana kaunokainen matkaa ensi viikolla minun luokseni:

 

Melinda Weihnachtsengel
Ja leimasinsivuni ovat tarkoituksellisesti vielä tovin päivittämättä... tällä hetkellä ei löydy aikaa leimakuvavaihtoihin ja lisäksi käyn vanhoja leimasimia läpi ja laitan myyntiin osan, jotta nämä ihanat "Bellit" saavat taas tilaa! :) Ilmoittelen kun sivut on päivitetty ja ehdin taas vaihtojakin tehdä :)
 
PS: Niin ja uusia leimasimiahan löytyy myös Funkykitsiltä! Tsekatkaas NÄMÄ ihanat joululeimasimet! Kyllä kukkaro tätä menoa ammottaa tyhjyyttään ennen joulua.... monilta leimasinvalmistajilta kun on joulukokoelmat vielä kokonaan julkistamatta! Ihania herkkuja siis tarjolla vielä moneen kertaan! :D
 
Niin ja minä vaikenen.... mutta vain hetkeksi :)