Juuri kun huokasin helpotuksesta muuttotouhojen ollessa viimein ohi niin jotenkin sain taas itseni kiireiseksi... en taida enää osata edes vaan olla ja vetää lonkkaa - tuli pyllyn alla pitää aina olla vaan tekemässä kaikkea mahdollista!!!

Nimittäin nyt olen vielä virallisesti pyrkimässä takaisin koulunpenkillekin ja ennakkotehtävä ja pääsykoejutut ovat reilun viikon verran pitäneet rouvaa täällä taas "hyperaktiivisena"! Hih! Tiiliskiven kokoisesta opuksesta hyvän esseen kirjoittaminen 5 päivässä osoittautuikin mahdottomaksi tehtäväksi töiden ja perheen ohessa :( Niinpä kuvittelemani erinomainen ja maailmaa mullistava kirjallinen mestariteos muuttuikin kiireisissä käsissäni väkisin väännetyksi kököstykseksi enkä usko sen vakuuttavan valitsijoita missään määrin... nyt täytyykin toivoa että muut pisteet riittävät, mutta vaikuttaa siltä että jatko-opintojen suorittaminen on minun kohdaltani hyvin hennon oljenkorren varassa tällä kertaa... No pitää piettää peukkuja, että muillakin hakijoilla ei oo menny ihan putkeen :) Ja voihan sitä hakea taas uudelleen sitten jos siltä tuntuu, vai mitä?

No lohduiksi tekaisin vaaleanpunaisen joulukortin:
 

Pink Christmas Card

Promarkereilla väritetty leimakuva on vaihdossa saatu (Penny Black???), tagit Tilda-sarjaa ja taustapaperi DCWV:n ihanasta Stackistä jossa paljon vaaleanpunasävyisiä joulupapruja :D Nauhat ja koristeet ovat kaappien kätköistä löytyneitä ;)

Myös toisen kortin tein taannoin Sayltä saaduista matskuista ja  tarkoitus oli se tässä samalla julkaista kun vuodatus kerrankin näyttää toimivan, mutta sepäs olikin eri muistikortilla enkä viitsi tähän hätään nyt yläkertaan enää juosta... lisään siis sen huomenna jahka kortin paikannan! :)

EDIT 15.10.2008 klo 23:45

Tässä viimein se kortti jossa käytetty viimein jotain sayltä saatuja ihania juttuja:
STP63704

Eli vaaleanpunaruudullinen nauha sekä taustapaperina käytetty ihana tapetti on sayltä saatuja. Myös leimakuvan värityksessä olen käyttänyt Le Blume tussien lisäksi iki-ihanaa Sakuran kimallekynää joka myös siis Sayltäni. Harmi kun kimaltelu ei oikein tässä kuvassa tule esille, mutta luonnossa todella upean näköinen :) Kiitos vielä kerran say :) Vaikka en ole ehtinyt kovin vielä matskuja käytellä (paitsi atc-pohjat on kohta menneet kaikki joulukalenteriprojektia tehdessä, mutta niitä en tietysti voi vielä julkaista ennen joulukuuta!) niin kaikki on olleet tosi käyttökelpoisia ja hiljalleen näkyvät täällä blogissakin kunhan pääsen kunnolla vauhtiin taas :D

Kiitos myös tämänpäiväisestä ihanuudesta, josta postaus kunhan löydän taas kameran sotkuisen työpöytäni siimeksistä! Toivottavasti vielä tänä iltana... :)