Olen viime aikoina ihastunut useampaankin  uuteen Magnolia -leimasimeen jotka on ollut yksinkertaisesti pakko saada itselle ja näissä korteissa on käytetty yhtä näistä hurmaavista kaunottarista. Ensiksi tässä se onnistunut versio:

 

christmas is on it's way by you.

Leimakuva/ Stamped image: Magnolia/Promarkers

Tekstileima/text stamp: Inkadinkado

Taustapaperi & tagi/ background paper & tag: Hot Off The Press

Lumihiutaleet/snowflakes: Dress It Up Buttons (isot/big ones),  brad  from Tiimari (pieni/smaller one)

Kukat olen leimannut kolmella kissansilmä-chalksien sinisävyllä käyttämällä Stempelgleden leimasimia ja sitten leikannut EK-successsin Retrokukka lävistäjillä. Terälehdet olen kääntänyt kynän ympärillä hieman pystöön ja keskellä K & Companyn Christmas Cheer kokoelman lasihelmen puolikas. Lehdiksi olen laittanut Rayherin  sinisiä, paperisia ruusunterälehtiä joihin olen myös sipaissut tuota tumminta chalks-väriä antamaan syvyyttä!

I've made the flowers with some Cat's eye chalks, Stempelglede Grunge Collection stamps and EK Success Retro Flower punches. Petals are by Rayher and gems by K & Company Christmas Cheer Collection.

Tässä sitten se täydellisen epäonnistunut versio.... totta puhuen en tiedä mitä ajattelin kun yritin tehdä korttia ihan "tajunnanvirran" mukaan.... taisi olla melkoinen pato aivoissa:

magnolia -  noel by you.

Mutta aina ei voi onnistua....jokin vaan menee vinksalleen enkä nyt tästäkään kortista osaa kummemmin eritellä mikä se suurin moka on.... luistimet oli ainakin liian isot tuon Tilda-tyttösen kouraan ja tuo kaulahuivi näyttää kerrassaan kornilta tuolla nurkassa.... tosin tämän jälkimmäisen väreistä (yleensä en käytä noin punaista ruskeaa!)  kyllä tykkäsin kovasti joten täytynee ottaa uusintayritys! ;)

Yleensä muuten nakkailen näitä epäonnistuneita roskiin sumeilematta, kun alkaa ahdistaa katsella niitä muuten.... tällä kertaa kuitenkin ajattelin samalla haastaa kaikki kortintekijät kuvailemaan blogeihinsa niitä kaikkien aikojen suurimpia "korttimokia"! Olisi lohduttavaa kuulla JOS näitä "suttuja" olisi muillakin eikä vain mulla :D