Joka vuosi sitä kiirettä tulee joulun alla vaikka kuinka yrittäisi ajoissa alkaa... tänä vuonna on ollut suorastaan katastrofin ainekset ilmassa!!! Kahmin yksinkertaisesti aivan liikaa kaikenlaisia hommia tähän joulun alle ja sitten varsinaiset joulujutut on jääneet hieman toissijaiseksi ja nyt olen epätoivoisesti yrittänyt viimepäivinä kuroa kaikkea kiinni! Edelleen on (varsinkin oman porukan) lahjat paketoimatta suurelta osin ja pari täytyy vielä huomenna hakeakin, mutta huomennahan niitä illalla passaa paketoida kinkkua paistaessa ;)

Muta itse asiaan eli sain Sayltä aivan ihanan jouluisen lähetyksen :D :D :D


Joulukuun toinen lähetys

Ensinnäkin täytyy sanoa että tuo kortti on jälleen niin upea ilmestys että oksat pois!!! Todella hienosti väritetty ja niin upea kortti että voi olla helppoakin sayni tunnistaa... tai siis olisi jos rouva täällä vaan ehtisi salapoliisia leikkiä jossain välissä... ehkäpä nytten joulunpyhinä ehdin enemmän blogistaniassakin seikkailla ja pääsen viimein jyvälle ;)

Ja paketista löytyi ihana Tildan kirjontatyö jonka kanssa kyllä kävi aivan mainio tuuri :D Ostin nimittäin taannoin kaksi näitä kirjontatöitä ja pähkäilin pitkään että kumman raaskisin laittaa ystävälle pukinkonttiin ja päädyin tähän enkeliaiheiseen! Todella ihana juttu että sain sitten itselle loppupeleissä tämänkin :) Tildan omia kirjontalankoja mulla ei ollutkaan kuin ihan muutamaa sävyä, joten tosi ihana että sain niitäkin nyt enempi :D Piparimauste tuli myös tarpeeseen sillä nykykulutuksella on uusi taikina leivottava viimestään tapanina ja meillähän ei valmistaikinapiparit kelpaa! Ihanaa myös saada taas hieman erilainen pipariresepti kokeiltavaksi ;) Ja Petjahan ilostui noista tarroista vallan :D En tiedä oliko tarkoitettu äidille vai pojalle, mutta en hennonnut enää poiskaan ottaa tältä poloiselta joulupukin odottajalta:

CIMG2076

Parin päivän takaisessa kuvassa siis tämän talven ensimmäinen lumiukkeli joka kuulemma näyttää ihan ämmiltä eli minun äidiltäni :D

Koetan päivemmällä vielä postailla touhujen välissä myös joulukalenteriluukkuja viime päiviltä :) Aivan upeita juttuja taasen niissäkin ollut :D :D :D Kiitos rakkaat Oliveria, Tiina ja Jaaha :)