Postipoika on polkenut taas kiitettävästi :D Aloitetaan tuoreimmasta ihanasta say-lähetyksestä:

STP64156

Taas kerran niin upea kortti että oksat pois <3 <3 <3 Ja muutakin vallan ihanaa sillä runsas kuori sisälsi valkosia korttipohjia, Memory Boxin Twiggy kokoelman kerrassaan upeita papereita, Petaloon ihania kukkasia, Tildan kukkatarroja sekä myös mulle uusi juttu eli paperistumppi :) Täytyykin alkaa opettelemaan stumpin avulla värittämistä sitten vissiin ihan tosissaan :D Kesällä yritin jo mutta sitten ihastuin noiden Promarkereiden ja Copic-tussien helppouteen :)  Mutta tuo uuden opettelu sopisi taas varmaan hyvin tähän vuoden alkuun ... varsinkin kun koulun penkillekin palaan ensi viikosta lähtien :D

Mutta valtavat kiitokset sinulle Say! Ihanaa postia taas ja tuntuu välillä kun saan lähetyksesi että tunnet paremmin makuni kuin minä itse :D Joko olet siis mulle hyvinkin tuttu tai olet perusteellisesti kyllä blogini kolunnut kun aina tulee tosi minun näköisiä juttuja!!! :D  Minä en vallan ole vieläkään ehtinyt salapoliisitutkimuksia suorittamaan päätökseen... mutta olisiko tämä se say-kierros viimein se kun yllätys säilyy loppuun saakka enkä ehdi arvaamaan kuka olet niin kuin aiemmilla kerroilla???  Hih! ;)

Posti toi tällä viikolla myös jo ensimmäiset joulun aikana ostetut ihanuudet ja varaston täydennykset ja ei vielä oikein tämä ostolakko siis edes tunnu ostolakolta :D Tässäpä herkuimmat palat noista paketeista:Copicin tusseja ruhtinaallinen 36 kpl:n pakkaus (miehen nimpparilahja mulle :D)

STP64106

Ja Martha Stewart mustetorneja, joita tilasin muutaman testaukseen... ja ainakin ensialkuun tuntuu kyllä tuo kyyneleen muotoinen kapeakärkisempi tyyny paremmalta kuin nuo aiemmin käyttämäni kissansilmämusteet :D

STP64157

Nyt taas korttitehtaan pariin kun sayn matskutkin oli niin ihania että heti alkoi kutkutella :D Kiitos Say vielä kerran ihanasta lähetyksestäsi taas :)

EDIT 9.1.2008 klo: 17:06

Copicin tussit ovat brittiläiseltä Ebay kauppiaalta TÄÄLTÄ! Just nyt ei näkynyt noita isoja paketteja enää myynnissä mutta käykää kurkkimassa myöhemmin jos listaavat :)

Leimasinmusteet hankki minulle ystäväni, mutta niitä voi tilata sekä Martha Stewart Craftsin omasta kaupasta että Ebayn kautta! Suosittelen mieluummin Ebaytä koska toimituskulut ovat ainakin aiemmin olleet tuolla MSC:n omassa kaupassa melkoiset tänne saakka! Kimppatilaus tosin tietysti sitten pienentäisi kuluja jonnin verran :)