Pukki muisti tänä joulunakin runsain mitoin askartelutarvikkeilla ja lisäksi välipäivinä paloi reippaasti rahaa alennusmyynteihin! Eilen ja toissapäivänä tilailin vielä pakolliset täydennykset ez-mountia, teippiä, liimaa jne. ja nyt ois sitten tarkoitus "lakkoilla" hetki jotta hieman saisi varastoja tyhjemmäksi :( Koska nämä aikaanmäärätyt ostolakot ei oo multa sujuneet aiemmin kovinkaan kummoisesti (toisin sanoen olen "laiskistunut" kun ei ole ollut uusia herkkuja askarreltavaksi...) niin tällä kertaa päätin lakkoilla kunnes olen tehnyt 100 korttia tai muuta projektia kuten skräppisivua tai kollaasia jne.

Sayni paketitkin ovat hankittuna valmiiksi tälle viimeiselle kuulle ja hetken aikaa riittää uusiakin juttuja varmaan täällä blogissakin esiteltäväksi kunhan nuo välipäivien tilaukset kotiutuvat :) Ja poikkeuksena tietysti ovat "kerhot" joihin kuulun, koska en halua niitä katkaista tämän ajaksi. Tässä muuten vinkiksi toinen niistä eli Raspberry Ribbons:n nauhakerhon marraskuun paketti jonka sain joulukuussa:

STP64076

Ja ulkomailta tilaaville tässä vielä linkkivinkki tullin sivuille, jossa tietoa uusista tullimääräyksistä:

http://www.tulli.fi/fi/01_Ajankohtaista/01_Lehdistotiedotteet/vipnews_29387.jsp

Eli iloisia uutisia erityisesti jenkeistä tilaaville :D

Mutta nyt siis meikä ostolakkoilee sen 100 projektin verran ja ahkerointi alkaa ihan just :D Kuten moni muukin "lakkoilija" niin aion palkita itseni aikas suurella lelulla sitten kun tämä lakko onnistuneesti on ohi jos vaan onnistun sen jostain hankkimaan helposti... se mikä se salaperäinen "lelu" on niin selviää teillekin vasta sitten! :D