tai itseasiassa nämä kollaasiriipukset ovat syntyneet jo kohta parisen viikkoa sitten... en vain ole saanut niitä aikaiseksi kuvattua aiemmin:

 

STP64305 Samanlaisia siis nuo riipukset kuin aiemmin esittelemäni avaimenperiin liitetyt... tällä kertaa vaan kaulakoruksi tehtynä. Noihin kaulanauhoihin antaa kyllä ihanan naisellisen lisäyksen tuo organza-nauha yhdistettynä vahattuihin puuvillanauhoihin :D Olen tainnut repsahtaa lopullisesti näiden korujen väkertelyynkin :D Näitäkin kollaasi-kaulakoruja syntyi toista kymmentä mutta vain nämä tällä kertaa esittelen... loput ovatkin hyshys-ystävänpäivälahjoja :) Tässä uudempi tekele viikonlopulta ja tämän tein taas vaihteeksi ihan itselleni:

STP64312

Pitäisi vaan päästä jollekin korukurssille että oppisi käyttämään kaikkia tarvikkeita ja matskuja oikein... kun olen tähän mennessä ihan täysin "itseoppinut" ja yritys/erehdys -periaatteella mennyt eteenpäin ;)  Koruexperteiltä siis pyytelen anteeksi jos kaikki ei mee näissä minun koruissa ihan oppikirjojen mukaan... etsin vielä itseäni helmeilijänä varmaan pitkäänkin :D