StampARTic haasteesta sain intoa tuhota enemmänkin säästettyjä kierrätysmatskuja kortteihin ja pari muutakin korttia syntyi samalla:

Insprired by the StampARTic challenge I made few more "green-cards" :

 

STP64273

Leimakuva/ stamped image: Magnolia

Väritys/coloring: Promarkers & Copics

Rub-on teksti/text: Making Memories

Kultaiset muovihelmet ovat rikkoutuneen korun osia ja ne on kiinnitetty korttiin Crackle Accents aineen avulla. Alaosaan käytin toisen puoliskon Priman lehtipakkauksesta ja yläosa on kangasta :)

Plastic golden beads are from a broken piece of jewelry and I used Crackle Accents lacquer to attach them. On the bottom part I've used the other part of Prima Leaves packaging cardstock (other one was used on the fairy card) and top part is actually fabric.

 

STP64298

Taustapaperi (alin) /Background paper (the bottom one): K & Company Dollhouse

Strassikivet/rhinestones: The Paper Studio

Rub-on teksti/text: Making Memories

Pienemmän kukan keskusta/ center of the smaller flower: K & Company Que Sera

 

Kuva on ATC-vaihdon yhteydessä saatu, pilkullinen paperi taas on tilda-sarjan lahjapaperia ja sen alla oleva vihreäsävyinen pahvi on K & Companyn tarra-arkin taustapahvi.  Kukat on leikattu EK Successin retro-kukka lävistäjillä vanhoista kirjansivuista. Isomman kukan keskustana on vanha nappi ja rautalankaan pujotettuja helmiä, jotka olen kiertänyt kynän ympärillä kiekuroille. Nauhan olen myös saanut vaihdossa ja strassikoriste on irroitettu uusista rintaliiveistä :D Minun ihoni kun ei kestä tippaakaan noita metalliosia niin saavat sitten päätyä kortteihin :D :D :D