Nyt on kyllä koko kesä vierähtänyt niin, että koti on ollut kuin formuloiden varikko, jossa on vaan vaatteet vaihdettu ja "tankattu" ja painuttu takaisin baanalle... Mitään isoja matkoja ei ole tullut tehtyä, mutta pienempiä senkin edestä! Mutta on niiltä reissuilta taas parin viime viikon aikana jotain käteenkin jäänyt, nimittäin ihania uusia askartelutarvikkeita!!!!! Vielä yksi reissu viikoksi Norjaan ja sitten jää jo askarteluunkin aikaa...

Tässäpä ensin kuitenkin Adlibrisiltä viime viikolla tulleen paketin sisältöä;

 

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with Digimax L60 at 2007-07-14

Olen ihan höpönä kaikkiin noihin Cath Kidstonin juttuihin ja pitihän nämäkin sitten saada, kun silmiin sattuivat! Ylhäältä vasemmalta ensin A6 kokoinen ihana muistikirja ja sen vieressä ihqu Dream Home Journal, johon saa suunnitella unelmakotinsa sisustuksen täydellisesti! On paikat pohjapiirrustuksille, valokuville, kangasnäytteille jne. Siis aivan upea keksintö!

Ylhäällä oikeilla vielä jääkaapin oveen heti päätynyt magneettitaustainen kauppalistan pidike! Ja alhaalla kirjepaperia, kuoria ja tarroja samasta sarjasta!

No sitten "matkamuistoihin"...

Eli Haaparannalla oli tarkoitus käydä vain Ikealla, mutta mukaan tarttuivat nämä;

 

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with Digimax L60 at 2007-07-14

Ylärivissä mustakartonkisia valokuva-albumeita Rustasta, joihin olisi tarkoitus skräppäillä tai jotain... Alarivin muistikirjat ovat kans aivan ihania! Punavalkoiset pilkulliset Fabrikbutikenista ja sininen kukkainen Hemtexiltä!

Toinen Ruotsin retki suuntautui Pajalan markkinoille, josta löytyi tällainen kasa kaikkea ihanaa...

 

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with Digimax L60 at 2007-07-14

Ehdin jo alkaa järjestelemään, ennen kuin hokasin kuvan ottaa, olin niin innoissani noista uusista muovisista lokeroista, jotka löytyivät myös samalla reissulla! Täytyi ostaa heti iso läjä varastoon, jos vaikka saisi pidettyä tuon tavaramäärän jatkossa vähän paremmin järjestyksessä!

Pitää vaan toivoa, ettei Norjasta löytyisi enään kovin paljon lisäystä ennestään jo tursuaviin varastoihin! Reissuun on aina kiva lähteä, mutta alkaa paisua sietämättömäksi tuo himo päästä käsiksi kaikkiin uusiin juttuihin joita olen hankkinut...no joo, mutta pitääpäs muistella taas, kuinka pitkä se olikaan se talvi täällä pohjoisessa, niin voi taas iloita auringosta ja ulkoilusta ja unohtaa askartelut toviksi! Sitä mukavampi on loman jälkeen palata rakkaan askartelupöydän ääreen...

Palaillaan loppukuusta! Ha det bra!