ja on aika esitellä tehtyjä joululahjoja, jotka nyt jo uskallan sitten tännekin laittaa. Kaikista en ole edes ottanut kuvia, kuten sukista, lapasista ja kaulahuiveista joita syntyi taas useammat! Mutta jotain tuotoksiani sentään muistin kuvatakin:

Siskolle käsikoru ja ystävälle kaulakoru:

Photobucket

Isälleni kollaasitaulu canvasille kokoa 20cm x 20cm: 

Photobucket

Kuvat on siirretty kuvansiirtoaineella, eivätkä ole noin vihreät luonnossa, vaan skanneri otti jotenkin "vihreämpänä" tuon kuvan.... joka tapauksessa olen melko tyytyväinen tähän ensimmäiseen isompaan kollaasiini, kun noissa atc-korteissakin olen vielä aloittelija! Ehkäpä tässä vielä kumminkin kehityn ensi jouluun...

Ja sitten löysin vielä kuvan tekemistäni saippuoista ja sydämistä:

 Photobucket

Saippuoita tein jo yhden satsin aiemmin "kokeiluna", ja niistä ei tullut kyllä näin hyviä :( Anteeksi Arja ja Tuulia kun jouduitte kokeilujani kärsimään... Muutama päivä ennen joulua saapui kuitenkin tuo Sinooperikerhon paketti, joka sisälsi näiden oliivisaippuoiden tekoon tarvikkeet ja kunnon ohjeet, joten tähän kakkossatsiin olin jopa tyytyväinen. Suorakaiteenmuotoiset on tehty paketissa tulleisiin muotteihin ja "meritähdet" on taas valettu pikkuiseen kakkuvuokaan. 

Noita Tilda-sydämiä tein sekä tuollaisina tavallisina että siivekkäinä! Yksi siivekäs sydän lensi myös Tuulian Pienten Ilojen Kalenteriin ja siitä kuva löytyy paremmin täältä!

Saippuoiden kuvassakin näkyvät "etiketit" on muuten painettu tällä Finnstamperilta ennen joulua saapuneella hienolla kirjainleimasimella:

Photobucket

SUOSITTELEN!!!!! Ihan mahtava vekotin :)

Huomenna postausta ihanista uusista atc-vaihdokeista ja myös omista uusista atc-korteista, jotka innokkaimmat löytävät jo Flickristä! Mutta huomiseen.... ja kauniita unia kaikille! <3