on nimittäin meillä täällä kotona ollut maanantaista lähtien! Sitä ennen vilinää riittikin kun vasta myöhään sunnuntaina kotiuduin tyttökaverin kanssa tehdyltä shoppailureissulta Haaparannalle ja jo maanantaina Petja lähti Ämmin ja sisarusteni kanssa Karkkilaa kohden! :)

Mennääns ekaksi Haapiksen reissuun... Ikealtahan löytyi taas ja vaikka mitä: Hellmer-lipasto ja toinen rullalipasto (en muista nimeä) askartelutarvikkeille ja ompelutarvikkeille, traktor tuoli takamuksen alle askartelunurkkaan,  purkkeja ja purnukoita paperikukille, haaraniiteille jne, verhotankoja, parit rullaverhot, tyynyjä jne. Kenkiä kertyi myös kiitettävä määrä mukaan Skopunktenilta tietysti :D Lisäksi Rustasta ja Hemtexiltä löytyi valtavasti kaikkea "tildamaista" meille kotiin :) Ja tulipahan käytyä myös varmaankin suurimmassa karkkikaupassa mihin olen ikinä eksynyt!!! En suosittele herkkusuille, sillä minulle tarttui karkkia reilut 2 kiloa mukaan ja uskokaa pois että karsimaan jouduin paljon!!!! Tosin suurinosa karkeista olikin Petjan 4-vuotissynttäreille joita juhlimme varmaan juhannuksena kun oikeat synttärit nyt menee tuolla Petjan "etelänmatkalla"! Joku uusikin iso tavaratalo Haapikseen oli tullut vasta nyt alkukesästä mutta väkeä oli niin paljon ettei lähdetty kovin tarkasti tutkimaan...

Ihaninta oli kuitenkin ystävän kanssa käydyt pitkät keskustelut, hotellin ihanassa sängyssä nukutut taivaalliset yöunet ja ylettömän runsas aamiainen jota kerrankin ei tarvinnut itse valmistaa :D

Hyvin tuli siis levättyä reissussa jo ja nyt viikolla vielä lisää kun meidän "vauveli" lähti maanantaina junan kyytillä etelään.... ei ole pahemmin poikaa koti-ikävä vaivannut, mutta mulla ja miehellä täällä kotona sitäkin enemmän ollut poikaa ikävä.... onneksi enää pari yötä jäljellä :)

Viikko onkin sitten mennyt työrästejä tehdessä, puutarhoilla ja kukkienmyyntikojuilla juostessa, kasvimaata kylväessä ja noita Ikea-palapelejä kasatessa! Huomenissa saankin varmaan kuvia tännekin uudistuneesta askartelutilastani :) Ja ehkäpä sitä toimivuuttakin päästään testaamaan käytännössä kun alan touhuta viime viikolla postissa tulleiden askarteluherkkujen ja kankaiden kanssa :)

Sillä välin esittelen pari aarretta jotka löytyivät kevätsiivousta tehdessä:

Creative Crafts

Classroom Craft Manual

Ihania eikö vain? Sain nämä amerikkaiset askartelulehdet (vuosilta 1960 ja 1966 Michiganin Lansingissä asuneelta Irja-tädiltäni hänen käydessä Suomessa 80-luvun alussa! Onneksi äitini oli laittanut nämä talteen ja sain ne nyt omakseni! Olisivat varmaan tuhoutuneet jos olisivat jääneet 6-vuotiaan käsiin :) Ihania ideoita bongasin niistä jo monta ja laitan tännekin sitten kunhan saan toteutettua ;)

Mutta nyt unille että jaksaa aamulla nousta laittamaan viimeiset jutut paikalleen ja sitten askartelemaan! :)