Olen jo kauan haaveillut ihanien ulkomaalaisten lehtien tilaamisesta ja kynnyksenä on ollut oikeastaan vain hinta.... brittilehdet ovat todella arvokkaita tänne Suomeen tilattuina ja irtonumeroina vielä enemmän!Ja taas amerikkalaisilla on tähän mennessä olleet joka asialle omat lehtensä ( tilkkuilulehdet, korttiaskartelu, skräppäys, virkkaus, altered art, korut jne)

Jostain amerikkalaisblogista bongasin kuitenkin Crafts N' Things -lehden ja luin sen juuri yhdistyneen Rubber Stamper -lehden kanssa yhdeksi muhkeammaksi lehdeksi!!! No äkkiä tsekkaamaan lehden kotisivut ja BINGO!!! Lehden pystyi kuin pystyikin tilaamaan ihan tänne Suomeen saakka ja hintakin vain 36,97 dollaria 6 numeron vuosikerralta (mikä tekee kiitos alhaistakin alhaisemman kurssin vuoksi vain 23,89 euroa!!!). Hieman skeptisesti suhtauduin tilatessa lehteä että joskohan yksikään numero sitten perille tulee.... Tilasin kuitenkin, koska tilaajatunnuksin pääsisin kuitenkin lukemaan lehden nettiversiot heti niiden ilmestyttyä!

Hienosti kuitenkin kävi, sillä priimakuntoinen lehti saapui viime tiistaina nätisti kirjekuoreen pakattuna postilaatikkoon!!! Tilauksen tein 30.5. mutta tämä kyseinen numero ei ollut silloin vielä ilmestynyt, joten ihan tarkkaan en osaa sanoa kauanko toimitukseen meni! Seuraava numero postitetaan tilaajille 25.7. lähtien ja jenkkikauppoihin tulee 12.8. joten sitten olen viisaampi toimituksenkin suhteen!

Mutta aivan mahtava lehti ainakin näin ekan numeron perusteella, joka oli ns. "kirpparinumero" ja sisälsi paljon altered-art juttuja ja kierrätysaskarteluja! Sivuja lehdessä on 162  ja mainoksiakaan ei ollut ihan joka aukeammalla kuten odotin amerikkalaisissa lehdissä olevan aikaisempien kokemuksien perusteella! Ja lehdessä on tosiaan kaikille jotain: leimausta, korttiaskartelua, koruja, tilkkutöitä, neuleita, kirjontaa, ompeluksia, skräppäystä, altsu-juttuja jne. Valtaosa paperiaskarteluja mutta niiiiiin älyttömän paljon muutakin!!! Lämpimästi siis suosittelen!!!

Tässä siis vielä kuva tästä uusimmasta "aarteestani" :

  STP63148

EDITTIÄ: Lehdestä voi nähdä myös nettiversiona yhden aiemmin julkaistun numeron TÄÄLLÄ!  Nauttikaa :)